מדריך | איך להפוך אתר ל"אפליקצייה" אנדרואיד ולחסום גישה לשאר אתרים
-
@קינג-קומפיוטר כתבתי הכל ב-readme.md בגיט.
-
@לא-מתייאש https://cameraeilat.co.il/. תודה רבה
-
-
@לא-מתייאש כתב במדריך | איך להפוך אתר ל"אפליקצייה" אנדרואיד ולחסום גישה לשאר אתרים:
@זונדל תת דומיין, זה דומיין לכל דבר, החסימה שלי עובדת לפי דומיין, אבל זה שטויות להוסיף עוד כמה דומיינים שנתמכו
תראה לדוגמה באפליקציה שהעלתי שמתי את הקישור של מתמחים וההורדה מהפורום חסומה אפילו שזה אותו דומיין
-
@זונדל כתב במדריך | איך להפוך אתר ל"אפליקצייה" אנדרואיד ולחסום גישה לשאר אתרים:
@לא-מתייאש כתב במדריך | איך להפוך אתר ל"אפליקצייה" אנדרואיד ולחסום גישה לשאר אתרים:
@זונדל תת דומיין, זה דומיין לכל דבר, החסימה שלי עובדת לפי דומיין, אבל זה שטויות להוסיף עוד כמה דומיינים שנתמכו
תראה לדוגמה באפליקציה שהעלתי שמתי את הקישור של מתמחים וההורדה מהפורום חסומה אפילו שזה אותו דומיין
ערכת מה שעשיתי, לכן אני לא יודע, אצלי זה כן עובד מעולה.
top.mimachim.app.apk
-
app_debug.7z.001 app_debug.7z.002 app_debug.7z.003 app_debug.7z.004 app_debug.7z.005 app_debug.7z.006
הנה גרסה ראשונה בלי webview, עשיתי את זה עם geckoview של פיירפוקס, הייתי חייב לפצל את הקובץ כדי להעלות אותו פה ולא יחסם על ידי נטפרי. אני אפרסם את הקוד ב"ה כשיהיה מוכן -
app_debug.7z.001 app_debug.7z.002 app_debug.7z.003 app_debug.7z.004 app_debug.7z.005 app_debug.7z.006
הנה גרסה ראשונה בלי webview, עשיתי את זה עם geckoview של פיירפוקס, הייתי חייב לפצל את הקובץ כדי להעלות אותו פה ולא יחסם על ידי נטפרי. אני אפרסם את הקוד ב"ה כשיהיה מוכןאולי תסביר יותר מה זה כל הקבצים האלה ? זה אמור להתחבר לאפליקציה?(לפני שאני מוריד)
-
@זונדל כתב במדריך | איך להפוך אתר ל"אפליקצייה" אנדרואיד ולחסום גישה לשאר אתרים:
הנה גרסה ראשונה בלי webview, עשיתי את זה עם geckoview של פיירפוקס, הייתי חייב לפצל את הקובץ כדי להעלות אותו פה ולא יחסם על ידי נטפרי. אני אפרסם את הקוד ב"ה כשיהיה מוכןאולי תסביר יותר מה זה כל הקבצים האלה ? זה אמור להתחבר לאפליקציה?(לפני שאני מוריד)
זה רק דוגמא של apk שלא משתמשת ב-webview component. יש כמה קבצים לפי מעבד.
-
@לא-מתייאש מי שמעוניין ליצור אפליקציה כזו שיהיו בה כמה אתרים מאושרים, יש את הפרוייקט שלי
https://github.com/AshiVered/Android-Whitelist-browser