בעיה | האינטרנט שלי נהיה איטי מאד
-
תבדוק איכות חיבור וקליטה בכתובת 192.168.8.1 ונסה למקם אותו במקום חיצוני יותר, אם הבעיה נמשכת, שקול להחליף ספק אינטרנט בהתאם לאזור מגוריך...
מועיל? בעיה מדי נפוצה, זה התחיל לאחרונה אולי כי נוצר עומס סביבתי על הרשת, נסה בשעות הלילה המאוחרות לבדוק אם המצב טוב בהרבה. -
יש אזורים במודיעין עילית (מנסיון רק באזור ספציפי) שהקליטה של פלאפון (ורמי לוי) מצויינת וחזקה! הגעתי קרוב ל-100M הורדה ו-30 העלאה! ב-019 אפשר לבקש בשירות הלקוחות לעבור לקליטה של פלאפון, כך תבדוק מה יותר טוב אצלך, זו אפשרות מעולה בחברה הנ"ל, אגב באזור ברכפלד לא נראה לי שיש מה לנסות קליטה של פלאפון (האנטנה במגדל המים, אם אתה קרוב לשם-יש סיכוי שתודה לי על שינוי דרמטי בחוויית הגלישה!)
-
@דוד-טרייטל 100 מגה הורדה עם סים? דור 4?
קצת קשה להאמין, אבל אנסה, תודה רבה!
[אני גר בחת"ם סופר, עברתי לפלאפון וחזרתי לפרטנר]. -
כמובן שאינטרנט סלולרי אף פעם לא יציב כמו קווי, בלילה הגעתי ל-100, ביום זה בדרך כלל היה 10-40 אני חושב (מול האנטנה),
עצה נוספת שלפעמים עובדת-לנסות להעביר ידנית לדור 3, בשעות העומס ובמקומות עם קליטה חלשה זה עשוי לשפר מעט את המצב, בפרט אם לא שמיש. במודיעין עילית, דור 3 של פלאפון הרבה יותר טוב מ-3 של פרטנר, שבקושי שיחות מאפשר. לדעתי תשקול לנסות שוב לעבור לפלאפון, כי לעבור לסלקום ולעזוב את 019 יהיה פחות משתלם.