בקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.
-
@יוסף1111 כתב בבקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.:
@simon ציפורניים
זה המשחה שעוזרת מאד לכף הרגל וגם אחרי עקיצה של יתוש או סתם אלרגיה או גירוי בעור, אנו רוכשים אותה כבר כמש שנים ממוכרים שונים בהמלצה של קוסמטיקאית ותיקה.
לציפורניים היה טיפות במקל שקוף והקישור כבר לא קיים, אבל יש גם את זה, הוא טוב אבל פחות מהקודם.
-
אני מכיר את עליאקספרס קצת יותר טוב מהסופר ליד הבית שלי, ואכן, יש הרבה תגובות שיקריות שמיוצרות ע"י המוכר, זה בכלל לא בעיה, הדרך כן לעלות על הרמאות הזו היא עם כמה טיפים קטנים:
- שים לב למטבע הלשון, האם הוא חוזר על עצמו.
- חשוב לראות שלפחות 20% מהתגובות יהיו עם תמונות.
- גם בתמונות חשוב לראות שיש תמונות של השימוש הפעיל במוצר, ולא רק תמונה של האריזה (במקרה שלך זה לא רלוונטי בגלל שזה לא צנוע, אז זה חסום).
- הכי חשוב לראות שיש גם לקוחות לא מרוצים, כמובן במידה מועטת, אבל שיהיו קיימים, כי מוצר ש100% לקוחות נתנו עליו 5 כוכבים זה לא קורה.
- בשורה תחתונה, כשיש כמות מספקת של ביקורות, (לפחות 20-50), כל הטיפים הנ"ל ייושמו באופן אוטומטי, ויוכיחו את אמינותו ואיכותו של המוצר.
-
@kkt-ao כתב בבקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.:
@simon מאיפה אתה יודע מה שמו שם?
אין אישור של משרד הבריאותהמוכר מביא לך רשימה של צמחים, וגם יש לזה ריח של צמחים.
לידיעתך יש הרבה משחות פלא נגד כויות ושאר דברים שמיוצרים בסין ושמים עליו מדבקה כאילו הוא מיוצר בארץ. -
@kkt-ao כתב בבקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.:
@simon כתב בבקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.:
ושמים עליו מדבקה כאילו הוא מיוצר בארץ.
אבל על זה יש את האישור של משרד הבריאות
ואני לא סומך גם על האישור של משרד הבריאות, אפילו אופטלגין או נורופן שמאושרים כאן נאסרו במדינות אחרות, וכנ"ל בהרבה תרופות.
ודווקא בסין הרפואה הטבעית מפותחת מאד. -
@simon כתב בבקשת מידע | איך אפשר לדעת מתי התגובות באלי אקספרס הם ממומנות ומוזמנות מראש כגון בשיטות לשריפת שומן.:
ושמים עליו מדבקה כאילו הוא מיוצר בארץ.
אבל על זה יש את האישור של משרד הבריאות
ואני לא סומך גם על האישור של משרד הבריאות, אפילו אופטלגין או נורופן שמאושרים כאן נאסרו במדינות אחרות, וכנ"ל בהרבה תרופות.
ודווקא בסין הרפואה הטבעית מפותחת מאד.גם אם אתה לא סומך במאה אחוז על משרד הבריאות, אני חושב שזה מובן מאליו שחומר שעבר פיקוח שלהם עדיף על פני חומר שאף אחד לא יודע מה יש בו ואף אחד לא פיקח עליו.
נ.ב רפואה טבעית זה שם מכובס ברוב המקרים לטיפולים שלא עברו ביקורת מדעית.
האם זה אומר שהם בהכרח לא טובים וטיפול שעבר ביקורת מדעית בהכרח טוב?
לא.
אבל שוב, אני מעדיף משהו שעבר בדיקות במיטב הכלים שיש בידינו כיום, על פני משהו שמקורו מפוקפק.