בעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי
-
@kkt-ao כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
אולי אפשר לכתוב קוד שינסה להתחבר עם הרבה סיסמאות נפוצות
לזה התכוונתי, אפשר לכתוב סקריפט שינסה את כל הסיסמאות האפשריות, מקסימום יקח לו חצי שעה.
אבל ייתכן שזה ייחסם אחרי כמה נסיונות, לכן שאלתי אם זה כמו מסמך שננעל אחרי כמה נסיונות שגויים אבל אם ניגשים אליו מסקריפט זה לא קורה -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@מאן-דאמר-5 כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
@פקז לא אכפת לי לנסות, אבל לא אמרתי שזה ייקח 10 שניות אלא חצי שעה....
ייקח כמה מליארדי שנים לעבור על הצירופים האפשריים (לא כזה מסובך לחשב את זה, ניסיתי לעשות את זה במחשבון של ווינדוס אבל זה עבר את המספר המקסימלי שהוא יכול לחשב)
לזה התכוונתי, אפשר לכתוב סקריפט שינסה את כל הסיסמאות האפשריות, מקסימום יקח לו חצי שעה.
צריך קודם ללכוד את ה challenge ועליו לבצע את הנסיונות
-
@פקז רגע, אני לא יושב על זה כל הזמן...
אודה על האמת שאני בכלל לא יודע איך עובדים עם הפורמט הזה (cap), אז או שתסביר לי איך ניגשים אליו או שאני אכתוב סקריפט שנותן את כל האופציות ואתה תתאים את זה. בשביל העשרת הידע אני מעדיף שתסביר לי על הקובץ שהעלית. -
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
ייקח כמה מליארדי שנים לעבור על הצירופים האפשריים (לא כזה מסובך לחשב את זה, ניסיתי לעשות את זה במחשבון של ווינדוס אבל זה עבר את המספר המקסימלי שהוא יכול לחשב)
אולי נכון תיאורטית אבל בד"כ אנשים לא משתמשים בסיסמה שהם לא יוכלו לזכור אלא רק בספרות, או קודם מילה בת 4 אותיות ואח"כ 4 מספרים וכדו'.
אני התכוונתי לכתוב סקריפט שינסה קודם את האפשרויות הנ"ל.
וכאן המקום להדגיש שלא אכפת לי גם לא להצליח... כתבתי שאני מוכן לנסות כי למה לא. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
אולי נכון תיאורטית אבל בד"כ אנשים לא משתמשים בסיסמה שהם לא יוכלו לזכור אלא רק בספרות, או קודם מילה בת 4 אותיות ואח"כ 4 מספרים וכדו'.
הראוטרים והסטיקים היום מגיעים עם סיסמאות רנדומליות לגמרי
וגם אם המשתמש שינה את הסיסמה למשהו שיותר קל לזכור, זה עדיין יהיה יחסית קשה להגדיר את כל הצירופים הנפוצים (מספר פלאפון, טלפון, מספר עם אות אחת לפניו (של שם פרטי) מספר עם שתיים לפניו (כולל שם משפחה) או אחריו וכו' וכו') -
פוסט זה נמחק!