בעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי
-
פוסט זה נמחק!
-
@ניתאי כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
איך אפשר לגלות סיסמה של ווי פיי שאני לא מובר לאינטרנט
אם אתה רוצה להתחבר לרשת ויש לך מחשב שהתחברו ממנו בעבר לאותה רשת - אפשר לגלות את הסיסמה (בהנחה שלא שינו אותה)
אם אין לך גישה למחשב כזה - בגדול, אין דרך (אפשר לפרוץ אבל אין עניין לפרט איך כי א. זה לא חוקי ב. זה מסובך מידי וגם אם יסבירו לך כנראה שתוותר על הניסיון ג. בסבירות גבוהה גם אם תנסה לא תצליח לפרוץ)
-
פוסט זה נמחק!
-
@פקז כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
אני לא חושב שיעצרו אותך על כזה מדריך (ואתה יכול להוסיף שזה רק אם יש אישור של הבעלים)
כתבתי שזה לא חוקי לעשות את זה ולכן אין עניין לפרט
@פקז כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
או שכן או שלא וגם יש עוד משתמשים בפורום שאולי להם זה יעזור (אני למשל (בהנחה שיש לך דרך שזה לא brutal force))
כל דרך תדרוש כרטיס רשת עם תכונה ספציפית שכנראה אין לך ומן הסתם לא תקנה במיוחד בשביל זה
ואגב, אין דרך קלה שהיא לא brute force (יש אמנם דרכים יצירתיות אבל אי אפשר לקרוא להם "פריצה") -
פוסט זה נמחק!
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
וגם אם יסבירו לך כנראה שתוותר על הניסיון
לי זה גם יעזור אם יהיה כזה מדריך ראיתי הרבה חומר על זה אבל אני לא מצליח להבין איך להשתמש עם כרטיס הרשת בלינוקס ובאיזה כלים להתשתמש (יש לי כרטיס רשת שתומך בהזרקה) אבל כמובן אם יש לך שיקולים של חוקיות אני לוקח את מילותי חזרה
-
@פקז גם זה רק לסיסמה שמורה?
https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1638802118365-גילוי-סיסמאות-רשת-אלחוטית.bat -
@מאן-דאמר-5 כן
-
פוסט זה נמחק!
-
@מאן-דאמר-5 לא יודע אני לא כ"כ מבין בכתיבת קוד
-
@kkt-ao כתב בבעיה | איך אפשר לגלות סיסמת ווי פיי:
אולי אפשר לכתוב קוד שינסה להתחבר עם הרבה סיסמאות נפוצות
לזה התכוונתי, אפשר לכתוב סקריפט שינסה את כל הסיסמאות האפשריות, מקסימום יקח לו חצי שעה.
אבל ייתכן שזה ייחסם אחרי כמה נסיונות, לכן שאלתי אם זה כמו מסמך שננעל אחרי כמה נסיונות שגויים אבל אם ניגשים אליו מסקריפט זה לא קורה -
פוסט זה נמחק!