בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@urielk יש שם גם בעיה באחד הקבצים שצריך להחליף ואחד האותיות שם קטנה במקום גדולה או ההיפך וזה גם בעיה,
אגב אין ל@שניאור-שמח קשר למדריך... -
@חד-גדיא בסדר, בכל מקרה אז או לעשות מה שאמרתי אם זו הבעיה ואם הבעיה היא מה שאמרת אז גם לצרוב את ה super שוב ואז לעשות בצורה נכונה.
@urielk מצב מפתחים לא יעזור?
-
@urielk מצב מפתחים לא יעזור?
@לילות-כימים אני לא יודע מה בדיוק קרה לך, או שלא דייקת בהוראות כמו שהוא אמר או שפשוט אין לך אפשרות לכתוב למחיצה וכל פעם שאתה מנסה לכתוב מתאפס לך הקובץ שאתה נוגע בו.
בכל אופן כדי לתקן, אתה צריך לצרוב super.מצב מפתחים לא יעזור לך ואם אתה רוצה לעשות את המחוות אתה תצטרך אם יש לך את האפשרות השנייה להשתמש במודול מגיסק ro2rw (תחפש פה בפורום) להרחיב את המחיצה. ואז תוכל לעשות את המדריך.
-
@לילות-כימים אני לא יודע מה בדיוק קרה לך, או שלא דייקת בהוראות כמו שהוא אמר או שפשוט אין לך אפשרות לכתוב למחיצה וכל פעם שאתה מנסה לכתוב מתאפס לך הקובץ שאתה נוגע בו.
בכל אופן כדי לתקן, אתה צריך לצרוב super.מצב מפתחים לא יעזור לך ואם אתה רוצה לעשות את המחוות אתה תצטרך אם יש לך את האפשרות השנייה להשתמש במודול מגיסק ro2rw (תחפש פה בפורום) להרחיב את המחיצה. ואז תוכל לעשות את המדריך.
@urielk אם אני יצליח לתת למצב מפתחים שלי רוט אני אוכל לשלוח את הקובץ למקום,
הבעיה שלא נתתי לו אישור במגיקס ועכשיו אני לא יכול לתת..
יש איזה גרסה של מגיקס שאם אני יתקין אותה היא תיתן אוטומטית הרשאת רוט לADB? -
@urielk אני יכול לשאוב סופר מ64 גיגה ולהתקין על 32?
-
@urielk יש אפשרות לשאוב את הסופר שיש לי עכשיו במכשיר התקול הזה?
-
@urielk אני יכול לשאוב סופר מ64 גיגה ולהתקין על 32?
@לילות-כימים כן
-
@urielk יש אפשרות לשאוב את הסופר שיש לי עכשיו במכשיר התקול הזה?
@לילות-כימים לא כי הוא פגום אבל אתה יכול לשאוב מ64
-
@לילות-כימים לא כי הוא פגום אבל אתה יכול לשאוב מ64
@urielk מה פה נקרא super?

-
@urielk מה פה נקרא super?

@לילות-כימים אף אחד מהם,
תסתכל בתקייה, יש לך קובץ שנקרא super.img ? -
@לילות-כימים אף אחד מהם,
תסתכל בתקייה, יש לך קובץ שנקרא super.img ? -
-
@לילות-כימים אני רואה שיש לך שם קובץ super אבל הscatter שלך לא מכיל אותו
פשוט תצרוב עם fastboot ואז לא תצטרך scatter -
@לילות-כימים אני רואה שיש לך שם קובץ super אבל הscatter שלך לא מכיל אותו
פשוט תצרוב עם fastboot ואז לא תצטרך scatter@לילות-כימים או שתשים scatter ממקום אחר ופשוט תטעון את הקובץ super שלך ותסמן רק אותו בצריבה זה f21 pro ?
-
@לילות-כימים או שתשים scatter ממקום אחר ופשוט תטעון את הקובץ super שלך ותסמן רק אותו בצריבה זה f21 pro ?
@urielk כן F21
הסופר שלי בלי סיומת של אימג' -
@urielk כן F21
הסופר שלי בלי סיומת של אימג'@לילות-כימים זה לא משנה שים את ה scatter הזה
MT6761_Android_scatter.txt
תסמן רק את ה super ב V ותלחץ על איפה שכתוב שם הקובץ - יתכן שעכשיו זה יהיה ריק - ותבחר את הקובץ שלך -
@לילות-כימים זה לא משנה שים את ה scatter הזה
MT6761_Android_scatter.txt
תסמן רק את ה super ב V ותלחץ על איפה שכתוב שם הקובץ - יתכן שעכשיו זה יהיה ריק - ותבחר את הקובץ שלך@urielk יש דרך לפתוח שאני אשאב את הסופר או הסיסטם של המכשיר התקול יחליף את הקובץ הפגום ויסגור חזרה ויצרוב?
-
@urielk יש דרך לפתוח שאני אשאב את הסופר או הסיסטם של המכשיר התקול יחליף את הקובץ הפגום ויסגור חזרה ויצרוב?
@לילות-כימים כן אבל למה להסתבך ?
-
@לילות-כימים כן אבל למה להסתבך ?
@urielk כי אין לי סופר של הגרסה שיש לי על המכשיר התקול
יש לי רק גרסה אחרת ממכשיר אחר -
@urielk כי אין לי סופר של הגרסה שיש לי על המכשיר התקול
יש לי רק גרסה אחרת ממכשיר אחר@לילות-כימים אה.. אז אתה צודק