בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
- 
@VSUC כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח 
 F21 PROאז כמו שאמרתי.. ובf21 pro צריך לשחק עם ברזולוציה.. @שניאור-שמח 
 שהרזולוציה תהיה יותר קטנה ?
 או יותר גדולה ?
- 
@שניאור-שמח 
 או יותר גדולה ?@VSUC לא זוכר תבדוק.. 
 או גם את זה https://mitmachim.top/post/652870
- 
@שניאור-שמח 
 או יותר גדולה ?
- 
@VSUC 
 כן, כמו ש@שניאור-שמח כתב - צריך לשחק עם הרזולוציה. להחליף פעם ופעמיים, בדרך כלל זה מסתדר.
- 
@Harwona האם יש אפשרות להעלים את הקו בתחתית המסך אבל שישאיר החץ שמוריד את המקלדת והכפתור שמחליף מקלדת? 
 יישר כח@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': האם יש אפשרות להעלים את הקו בתחתית המסך אבל שישאיר החץ שמוריד את המקלדת והכפתור שמחליף מקלדת? @Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': לא. כעיקרון יש אפשרות להשאיר רק קו (בלי המגרעת) בתחתית המסך ואז כשנפתח המקלדת נהיה גם המגרעת ושם מופיע הכפתור להחלפת מקלדות 
- 
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': האם יש אפשרות להעלים את הקו בתחתית המסך אבל שישאיר החץ שמוריד את המקלדת והכפתור שמחליף מקלדת? @Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': לא. כעיקרון יש אפשרות להשאיר רק קו (בלי המגרעת) בתחתית המסך ואז כשנפתח המקלדת נהיה גם המגרעת ושם מופיע הכפתור להחלפת מקלדות @אני-אני-אני איך עושים את זה? 
- 
@אני-אני-אני איך עושים את זה? @שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': איך עושים את זה? צריך לערוך ב dimen של האפליקציה את השורה השניה (אם אני זוכר טוב) מ 0 ל 32 
- 
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': איך עושים את זה? צריך לערוך ב dimen של האפליקציה את השורה השניה (אם אני זוכר טוב) מ 0 ל 32 @אני-אני-אני יש מצב אתה שולח לי אותה מסודרת? 
- 
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': איך עושים את זה? צריך לערוך ב dimen של האפליקציה את השורה השניה (אם אני זוכר טוב) מ 0 ל 32 @אני-אני-אני כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': @שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': איך עושים את זה? צריך לערוך ב dimen של האפליקציה את השורה השניה (אם אני זוכר טוב) מ 0 ל 32 זה?  
- 
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures': איך עושים את זה? צריך לערוך ב dimen של האפליקציה את השורה השניה (אם אני זוכר טוב) מ 0 ל 32 @אני-אני-אני תודה רבה מלך  

אם אתה יודע איך אפשר להוריד אבל שהחץ הזה ישאר אני ישמח שתרשום..
 או אם אפשר להוריד אותו טיפה..
 איך שאני מבין זה הגובה של זה..
- 
@אני-אני-אני תודה רבה מלך  

אם אתה יודע איך אפשר להוריד אבל שהחץ הזה ישאר אני ישמח שתרשום..
 או אם אפשר להוריד אותו טיפה..
 איך שאני מבין זה הגובה של זה..@שניאור-שמח 
 אתה יכול לשחק עם המספר (32) להגדיל / להקטין את הגודל של המגרעת
- 
@שניאור-שמח 
 אתה יכול לשחק עם המספר (32) להגדיל / להקטין את הגודל של המגרעת@אני-אני-אני אבל זה מקטין לי גם את החץ והסמל של החלפת מקלדת.. 
- 
@אני-אני-אני אבל זה מקטין לי גם את החץ והסמל של החלפת מקלדת.. @שניאור-שמח 
 שואל או אומר?
 בכל מקרה רק אמרתי שתדע שאתה יכול לשחק עם הגודל
- 
@שניאור-שמח 
 שואל או אומר?
 בכל מקרה רק אמרתי שתדע שאתה יכול לשחק עם הגודל@אני-אני-אני אומר.. 
 אני יודע עשיתי.. אבל כמו שאמרתי..
- 
@אני-אני-אני אבל זה מקטין לי גם את החץ והסמל של החלפת מקלדת.. 
- 
@שניאור-שמח אין הכל בחיים... 
- 
@הודקלצ אין לך רוט.. 
 יכול להיות שאתה צריך למחוק את המגיסק ולהתקין מחדש..@שניאור-שמח אוקי תודה 

אשמח לעזרה תודה מרא
 אשמח לעזרה תודה מרא