בקשה תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@mlpk אתה יכול ללכת לשלוש פסים ואז Extract APK ואז מזיז לצד שמואל לאפליקציות מערכת ותחפשי ותמחק..
-
@שניאור-שמח לא הבנתי!!
-
@y-yechiel אין שלב של עריכה של אפליקציית ההגדרות, שמא הינך מתכוון לאפליקציה 'ANDROID' ? ומה כוונתך 'כיסח אותו' ?
-
Harwona מדריכיםהשיב לשניאור שמח ב 2 בינו׳ 2024, 16:25 נערך לאחרונה על ידי Harwona 1 בפבר׳ 2024, 16:31
@שניאור-שמח אין טעם למחוק יש דרך קלה יותר, וגם אין אפשרות למחוק אפליקציות מערכת אם אין לו כרגע רוט...
-
@mlpk כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona הנה, יש ברשימה:
אבל הוא לא נותן לפתוח:
תגלול ללמטה בתמונה השניה שצירפת, ותלחץ על הגדרות נוספות באפליקציה והאפליקציה תיפתח.
-
@mlpk כמעט... תלחץ על 'הסתרה' בצד שמאל למעלה וצלם מסך, אני רוצה לראות איזה גרסת MAGISK מותקנת כרגע
עריכה: אני רואה שהלחצנים שקופים מעט, ומאחוריהם רואים שזה גרסה 23.0 אתה צריך לצרוב מחיצת בוט תואמת, הנה לך boot+magisk v23.img
תוכל לצרוב או באמצעות FASTBOOT או עם SP FLASH עם סקאטר תואם. -
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
עריכה: אני רואה שהלחצנים שקופים מעט, ומאחוריהם רואים שזה גרסה 23.0 אתה צריך לצרוב מחיצת בוט תואמת, הנה לך boot+magisk v23.img
תוכל לצרוב או באמצעות FASTBOOT או עם SP FLASH עם סקאטר תואם.אני לא כ"כ מבין בזה!
מה זה הקובץ הזה?
ומה לעשות? -
@mlpk דחוף דחוף.
הייתי בדיוק במצב הזה ולא הייתי צריך לצרוב מחדש .
זה די מסובך וגם דורש מחשב...
הדבר היחיד שצריך לעשות זה להחליף את מג'יסק
הסברתי על זה כאן https://mitmachim.top/post/721510 -
y yechielהשיב לHarwona ב 2 בינו׳ 2024, 17:15 נערך לאחרונה על ידי y yechiel 1 בפבר׳ 2024, 17:21
@y-yechiel כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona שכחתי לעדכן אבל נסתי לעשות לו את זה אבל זה כיסח אותו בשלב של העריכה של האפליקציה של ההגדרות.
@Harwona אני מתכוון לאפליקציה framework-res.apk
הכוונה כיסח זה הרס את המכשיר לחלוטין צרבתי גירסה מחדש! -
@mlpk לא מאפס שום דבר. בסך הכל המחיצה שבה מותקן הMAGISK אם מה שאזולאי אמר יעבוד לך אדרבא, לעניות דעתי זה לא אפשרי אצלך מכיוון שאין לך רוט בכלל כרגע. צריבה זה לא כ"כ מסובך אם אתה רוצה אני יכול להשתלט מרחוק ולעשות לך את זה
-
@y-yechiel הבנתי. אם יש לך גרסה לצריבה ואתה יודע כיצד לעשות זאת (ואין לך נתונים חשובים על המכשיר כרגע) אז אפשר פשוט לבדוק האם זה עובד ומה בדיוק ניתן לשנות, אגב איזה אנדרואיד המכשיר הנ"ל?
613/946