בקשה תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@mlpk כן
תלך לאפליקציות ותבדוק.. -
@שניאור-שמח מה הנתיב ב: MT לאפליקציות?
ואיפה אני מוצא את ה-מג'יסק שמה - כדי למחוק? -
@mlpk אתה יכול ללכת לשלוש פסים ואז Extract APK ואז מזיז לצד שמואל לאפליקציות מערכת ותחפשי ותמחק..
-
@שניאור-שמח לא הבנתי!!
-
@y-yechiel אין שלב של עריכה של אפליקציית ההגדרות, שמא הינך מתכוון לאפליקציה 'ANDROID' ? ומה כוונתך 'כיסח אותו' ?
-
Harwona מדריכיםהשיב לשניאור שמח ב 2 בינו׳ 2024, 16:25 נערך לאחרונה על ידי Harwona 1 בפבר׳ 2024, 16:31
@שניאור-שמח אין טעם למחוק יש דרך קלה יותר, וגם אין אפשרות למחוק אפליקציות מערכת אם אין לו כרגע רוט...
-
@mlpk כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona הנה, יש ברשימה:
אבל הוא לא נותן לפתוח:
תגלול ללמטה בתמונה השניה שצירפת, ותלחץ על הגדרות נוספות באפליקציה והאפליקציה תיפתח.
-
@mlpk כמעט... תלחץ על 'הסתרה' בצד שמאל למעלה וצלם מסך, אני רוצה לראות איזה גרסת MAGISK מותקנת כרגע
עריכה: אני רואה שהלחצנים שקופים מעט, ומאחוריהם רואים שזה גרסה 23.0 אתה צריך לצרוב מחיצת בוט תואמת, הנה לך boot+magisk v23.img
תוכל לצרוב או באמצעות FASTBOOT או עם SP FLASH עם סקאטר תואם. -
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
עריכה: אני רואה שהלחצנים שקופים מעט, ומאחוריהם רואים שזה גרסה 23.0 אתה צריך לצרוב מחיצת בוט תואמת, הנה לך boot+magisk v23.img
תוכל לצרוב או באמצעות FASTBOOT או עם SP FLASH עם סקאטר תואם.אני לא כ"כ מבין בזה!
מה זה הקובץ הזה?
ומה לעשות? -
@mlpk דחוף דחוף.
הייתי בדיוק במצב הזה ולא הייתי צריך לצרוב מחדש .
זה די מסובך וגם דורש מחשב...
הדבר היחיד שצריך לעשות זה להחליף את מג'יסק
הסברתי על זה כאן https://mitmachim.top/post/721510 -
y yechielהשיב לHarwona ב 2 בינו׳ 2024, 17:15 נערך לאחרונה על ידי y yechiel 1 בפבר׳ 2024, 17:21
@y-yechiel כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona שכחתי לעדכן אבל נסתי לעשות לו את זה אבל זה כיסח אותו בשלב של העריכה של האפליקציה של ההגדרות.
@Harwona אני מתכוון לאפליקציה framework-res.apk
הכוונה כיסח זה הרס את המכשיר לחלוטין צרבתי גירסה מחדש!
611/946