בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
עשיתי את זה, ואני מרוצה מאוד!
ממליץ לכל אחד זה ממש חוויה אחרת לגמרי.
תוספת חשובה
מי שניסה פעם את המדריך של @ יצחק א, יודע שאי אפשר לעשות סיבוב מסך, בשום צורה.
והנה אחר אשר עשיתי ככל אשר אמר @Harwona , גיליתי שלא צריך את השינוי בבוליד.פרופ כדי שמחוות ההחלקה תפעל.
החזרתי את הסולמית לשורה 105, הפעלתי מחדש וכעת אני נהנה משתי היתרונות גם סיבוב מסך וגם החלקה קלה.
אמנם אני חייב לציין שהחלקה מהצדדים כדי לחזור אחורה נעלמה, אבל בעיני זה שווה.
מצרף סרטון:
screen-20230619-171127.mp4כנודע וכמפורסם לא לוקחים אחריות....
בהנאה -
@אזולאי בדיוק בגלל שהמחווה מצידי המסך לחזרה אחורה לא עובדת לכן הכנסתי במדריך את שלב א, בדקתי האם זה עובד ללא השינוי בבילד פרופ לפני שפרסמתי את המדריך וראיתי שזה עובד חלקית אז... בכל אופן גם אני שמתי לב לבעיה בסיבוב מסך, אבדוק כיצד לתקן את זה. (אולי אפשר לקיים שניהם...)
*סולמית ושורה 105 זה לא בהכרח, משתנה בין הגרסאות. -
-
@C-H רק שיהיה ברור, אתה מדבר על שלב ד? מה עשית בדיוק? (אין קשר לכמות האחסון בטלפון, אלא לגודל מחיצת סיסטם)
אין שום סיבה שקובץ המקור יימחק, אלא אם כן מחקת אותו, במידה וההעתקה נכשלת מכל סיבה שהיא המקור נשאר במקומו. כדאי לצרף צילומסך של השגיאה שתיארת. -
@שניאור-שמח אשמח לעזור, ע"מ שאוכל לסייע לך אנא פרט איפה נתקעת/מה לא הבנת.
-
@שניאור-שמח ואיך אני עושה את זה?
-
@C-H לפי מה שהוא כותב אין לך מקום במחיצת סיסטם, מה שמוזר שהוא מחק את הקובץ הישן. בכל אופן נסה עם הקובץ הזה (במקום הקובץ שיש במדריך בשלב ד)
NavigationBarModeGesturalOverlay.apk
שהוא יותר קטן. אם לא יעבוד תצטרך למחוק משהו מהסיסטם, כמובן שצריך לחשוב על משהו שאין בעיה למחוק. -
@שניאור-שמח הרשאות רוט, בקצרה זה הרשאות גישה לקבצי המערכת הבסיסיים.
בעצם, כשהמכשיר יוצא מהיצרן הוא 'נועל' את קבצי המערכת הבסיסיים בשביל שלא תהרוס את הטלפון במידה ותמחק משהו בסיסי, לכן בכל עריכה של קבצי מערכת נדרשת זהירות רבה ע"מ שלא ייהרס הטלפון. להדרכה מפורטת כיצד לבצע רוט תעבור לצ'אט.