בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
-
@אני-אני-אני סבבה לילה טוב
-
@mendigl10 אלי כנראה הקבצים לא טובים תמחק אותם ותנסה.
-
@אביעד כמו שכתבו לך, ללא שלב א במדריך זה עובד אבל המשיכה מצידי המסך לחזרה אחורה לא תפעל, ניסיתי לבדוק מה גורם לזה שכאשר עורכים את הבילד.פרופ זה לא נותן לסובב את המסך ולעת עתה לא מצאתי פתרון, מה שמוזר שלפעמים (ללא סיבה הנראית לעין) הסיבוב מסך עובד לי למשל באפליקציה MX PLAYER או בדפדפן BRAVE כשאני עושה סרטון על מסך מלא הוא אוטומטי מסתובב אין לי מושג למה זה עובד לפעמים...
-
@שניאור-שמח @mendigl10 כמה ימים לא התחברתי, ועכשיו אני רואה כ 200 הודעות בשרשור פה שלא ממש קשורות לנושא, אם מישהו סוטה מהנושא כדאי לעבור להתכתב בצ'אט ע"מ לשמור על הסדר בשרשור הזה. אם אין לכם גישה לצאט בפורום תעברו לצאט במייל.
-
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
מלא הוא אוטומטי מסתובב אין לי מושג למה זה עובד לפעמים
בנגן אני לא יודע אבל בדפדפן נראה לי שיש סרטונים שמוגדרים בצורה שהם אוטומטית על מסך מלא
-
@qwq לצערי לא. אמנם ישבתי על זה קצת אבל לא מצאתי פתרון, רק לפעמים זה פתאום עובד אצלי. אם אמצא פתרון אעדכן במדריך בעז"ה. בנתיים אם מאוד חשוב לך הסיבוב מסך תבצע מה ש @אזולאי כתב בפוסט השני בשרשור פה. בהצלחה
אפשר לסובב מסך עם הטלפון על רזולוציה לאורך
-
@זונדל-גרנד מה זאת אומרת?
-
@mendigl10 כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@זונדל-גרנד מה זאת אומרת?
משנים רזולוציה (שלוחצים על יישומים אחרונים)
-
@זונדל-גרנד יש לי איפוס/התאמת רזולוציה אין לי את האפשרות שאמרת
-
@זונדל-גרנד יש לי איפוס/התאמת רזולוציה אין לי את האפשרות שאמרת
תעשה זה כתוב אחרת אצל כל אחד
הרזולוציה שעושה את המכשיר כאילו ארוך (בעיקרון זה כאילו מסך של גלקסי רגיל) -
@זונדל-גרנד זה לא מסובב את המסך
-
@זונדל-גרנד זה לא מסובב את המסך
אצלי כן
-
@זונדל-גרנד תודה על השיתוף! כמובן שלא צריך ממש לאורך כמו סמארטפון אלא מספיק לשנות את הרזולוציה פעם אחת. אבל עדיין זה קצת מעצבן כיוון שברגע שמשנים רזולוציה אז המחוות ליישומים אחרונים ומסך הבית לא עובדות רק המחווה של החזרה אחורה עובדת.
-
@mendigl10 נראה שלא הבנת את @זונדל-גרנד הוא גם לא התכוון לומר שעצם שינוי הרזולוציה מסובב את המסך הוא אמר שכאשר משנים רזולוציה ניתן לסובב את המסך באמצעות אפליקציות ייעודיות לכך למשל בנגן MX PLAYER יש אפשרות כזו כשצופים בסרטון.
-
@אזולאי @אני-אני-אני @qwq ולא זוכר מי עוד שאל.
תקראו את ההודעות מעל ההודעה הזו, ושימו לב למה ש @זונדל-גרנד הציע, אמנם לא הפתרון המושלם אבל בהחלט פתרון לפחות למי שלא מסובב כל רגע את המסך. -
@זונדל-גרנד תודה על השיתוף! כמובן שלא צריך ממש לאורך כמו סמארטפון אלא מספיק לשנות את הרזולוציה פעם אחת. אבל עדיין זה קצת מעצבן כיוון שברגע שמשנים רזולוציה אז המחוות ליישומים אחרונים ומסך הבית לא עובדות רק המחווה של החזרה אחורה עובדת.
עם משנים רזולוציה צריך להחיל את ההגדרות מחדש שזה יעבוד
להיכנס להגדרות ולבטל את החיווי ולהחזיר