בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@אברמי-שוטלנד
עשית את כל השלבים?
שים לב אם לא דילגת אחד מהם... -
@אברמי-שוטלנד דילגת על שלב א
-
@ישיביש אתה מעוניין להשתמש בחיצים במקום במחוות? לא נוח לך המחוות? ומה בדיוק אתה רוצה לעשות? להסיר לגמרי את ה'רקע' מאוחורי החיצים? זה לא יהיה לך נוח כי אז החיצים יופיעו מעל האפליקציות ואם בשורה התחתונה של האפליקציה תרצה ללחוץ על משהו אתה תלחץ על החיצים... בכל אופן, תעבור לצאט ותסביר לי בדיוק, כדאי לצרף צילומסך.
-
@אני-אני-אני אני חושב שרצית להגיב ל@mendigl10 כי התשובה שלך לא קשורה למה ששאל@ישיביש
-
@Harwona
לא רציתי להגיב לאף אחד ספציפית התיוג היה לתשובה מהירה פשוט וזה טעות
כתבתי זאת פה כדי שידעו אלו שהתקינו את הגירסא עם האנדרואיד 13 שידעו שזה ערוך כבר עם אופציה למחוות החלקה וזה דופק את המכשיר עם מחליפים את האפליקציה האחרונה
(נראה לי צריך לערוך רק את קובץ הבילד כמו במדריך של @ יצחק-א , אולי @שניאור-שמח ידע להגיד מדויק) -
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@mendigl10 חבל שאתה לא שואל לפני שאתה עושה משהו. זה יכול למנוע הרבה כאב ראש. תציין על איזה מכשיר מדובר, איזו גרסה יש לך, ומה עשית עד עכשיו
@Harwona יש לי F22 PRO,איך אני יכול להסביר איזה גירסא?
יש לי גרסה כמו ל@שניאור-שמח ואחרי שעשיתי את שלב ד' עשיתי הפעלה מחדש לצכשיר והוא נכנס למצב שכתוב אין תגובה (NO COMOOND) אז ניסיתי לצרוב מחדש רק את הקובץ סופר ואז הפלאפון נכנס למצב שחור לגמרי והמסך בכלל לא נדלק -
@mendigl10
תצרוב את כל הגירסא מחדש לגמרי
שים את כל הקבצים באותה תיקייה, תבחר את הסקאטר בתוכנה, ונסה לצרוב את כל הגירסא, אם יש שגיאה תעלה צילו"מ -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona
לא רציתי להגיב לאף אחד ספציפית התיוג היה לתשובה מהירה פשוט וזה טעות
כתבתי זאת פה כדי שידעו אלו שהתקינו את הגירסא עם האנדרואיד 13 שידעו שזה ערוך כבר עם אופציה למחוות החלקה וזה דופק את המכשיר עם מחליפים את האפליקציה האחרונה
(נראה לי צריך לערוך רק את קובץ הבילד כמו במדריך של @ יצחק-א , אולי @שניאור-שמח ידע להגיד מדויק)מה להגיד?
נ.ב יש אופציה לבטל את המגרעת בהגדרות הרגילות.. -
@שניאור-שמח
שאלתי אם בשביל עצם המחוות ההחלקה צריך לערוך את קובץ הבילד כמו בחלק א
או שגם המחוות עצמם יש בהגדרות אפשרות להדליק ולכבות?
כמו כן האם יש בהגדרות כבר את האופציה ניווט במערכת או שצריך לעשות את חלק ב -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@mendigl10
תצרוב את כל הגירסא מחדש לגמרי
שים את כל הקבצים באותה תיקייה, תבחר את הסקאטר בתוכנה, ונסה לצרוב את כל הגירסא, אם יש שגיאה תעלה צילו"מ -
@אני-אני-אני יש את הכול!
-
@שניאור-שמח
@Harwona
אולי תוסיף במדריך שבגירסא הנ"ל הכל כבר נמצא והמדריך יתקע את המכשיר בגירסא הנ"ל@שניאור-שמח
אולי תעשה מדריכון על הגירסא שלך -
@mendigl10 אם זה אנדרואיד 13 אז זה לא הגרסא המקורית, המדריך שכתבתי מתאים לגרסא המקורית (אנדרואיד 12) בלבד. ממליץ לך לשאול את @שניאור-שמח או את @yosef368 לפני שאתה עושה משהו הם לפחות מכירים קצת את הגרסא, לגבי תיקון המכשיר אני רואה ש @אני-אני-אני כבר עוזר לך, (אם אתה רוצה עזרה פרטנית מומלץ לעבור לצאט) בהצלחה.
-
@Harwona
אינני מכיר את השגיאה הזו אני אנסה לחפש אבל אם אתה כבר יודע.....אם הבנתי נכון זה אומר שהבוט נעול אבל איך יכול להיות הרי הוא ערך קבצים שנצרך בשבילם רוט וודאי שהבוט פתוח
או שאולי אפשר לנעול את הבוט גם בגירסא שיש בה רוט?
א"כ הוא יוכל לבחור ב פורמט + הורדה -
@אני-אני-אני הנה לך.
Error: 0xc002002AMessage: BROM ERROR: STATUS_SEC_IMG_TYPE_MISMATCH (0xc002002A)
Meaning: The firmware you're trying to flash is either not compatible with your device, you have selected the wrong flashing settings or verified boot is enabled
Solution:
Try unlocking the bootloader before flashing
Ensure that the file(s) you're trying to flash are actually for your exact phone model
Ensure you tick the boxes for only the files present in the ROM you're about to flash
Probably have the wrong driver installed. Uninstall vcom, preloader and MTK drivers using usb deview then manually re-install using https://www.hovatek.com/forum/thread-440.html
Delete the sp flash tool folder then re-extract
Ensure the phone is switched off (with battery still inside) before connecting to PC for flashing.
If that doesn't work, keep holding down the volume decrease button just before connecting the phone to PC for flashing (you could try volume increase , power + volume decrease or power + volume increase).
Consider using the latest version of Sp Flash tool
Format the phone before trying to flash the file(s) again
For transsion phones (e.g tecno, infinix, itel, e.t.c ) running android 10, flash the device using latest cm2 mtk module @ https://www.hovatek.com/forum/thread-21827.html
תרגום גוגל: שגיאה: 0xc002002A
הודעה: BROM ERROR: STATUS_SEC_IMG_TYPE_MISMATCH (0xc002002A)
המשמעות: הקושחה שאתה מנסה להבהב אינה תואמת למכשיר שלך, בחרת את ההגדרות המהבהבות השגויות או שהאתחול מאומת מופעל
פִּתָרוֹן:
נסה לבטל את הנעילה של טוען האתחול לפני ההבהב
ודא שהקבצים שאתה מנסה להבהב הם למעשה עבור דגם הטלפון המדויק שלך
ודא שאתה מסמן את התיבות רק עבור הקבצים הקיימים ב-ROM שאתה עומד להבהב
כנראה שהותקן הדרייבר הלא נכון. הסר את התקנת מנהלי ההתקן של vcom, Preloader ו-MTK באמצעות usb deview ולאחר מכן התקן מחדש באופן ידני באמצעות https://www.hovatek.com/forum/thread-440.html
מחק את התיקיה sp flash tool ואז חילץ מחדש
ודא שהטלפון כבוי (עם הסוללה עדיין בפנים) לפני חיבור למחשב להבהב.
אם זה לא עובד, המשיכו ללחוץ על לחצן הפחתת עוצמת הקול רגע לפני חיבור הטלפון למחשב לצורך מהבהב (תוכלו לנסות להגביר את עוצמת הקול, להגביר את עוצמת הקול, להפחית את עוצמת הקול או להגביר את עוצמת הקול + להגביר את עוצמת הקול).
שקול להשתמש בגרסה העדכנית ביותר של כלי Sp Flash
פרמט את הטלפון לפני שתנסה להבהב שוב את הקבצים
עבור טלפונים עם מעבר (למשל tecno, infinix, itel, e.t.c) עם אנדרואיד 10, הבזק את המכשיר באמצעות מודול cm2 mtk העדכני ביותר @ https://www.hovatek.com/forum/thread-21827.html