בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
פוסט זה נמחק!
-
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
תחכה טיפה שזה יפתח לך ..
בנטפרי דברים כאלה בדר"כ לא נפתחים צריך להעלות את זה כקובץ דחוס
ספציפית כרגע אני לא על נטפרי אז ראיתי -
@שניאור-שמח אני לא יכול לצפות בזה, צריך לדחוס לקובץ זיפ לפני ההעלאה
-
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@שניאור-שמח אני לא יכול לצפות בזה, צריך לדחוס לקובץ זיפ לפני ההעלאה
@אני-אני-אני אשמח אם תעשה זאת.
נ.ב אני לא יודע איך עושים זאת. -
-
@אני-אני-אני תודה!
-
@שניאור-שמח ההגדרות שמופיעות בסרטון הם ככה"נ רק באנדרואיד 13 באנדרואיד 11 / 12 אין את ההגדרות האלה בכלל.
-
@אברמי-שוטלנד
עשית את כל השלבים?
שים לב אם לא דילגת אחד מהם... -
@אברמי-שוטלנד דילגת על שלב א
-
@ישיביש אתה מעוניין להשתמש בחיצים במקום במחוות? לא נוח לך המחוות? ומה בדיוק אתה רוצה לעשות? להסיר לגמרי את ה'רקע' מאוחורי החיצים? זה לא יהיה לך נוח כי אז החיצים יופיעו מעל האפליקציות ואם בשורה התחתונה של האפליקציה תרצה ללחוץ על משהו אתה תלחץ על החיצים... בכל אופן, תעבור לצאט ותסביר לי בדיוק, כדאי לצרף צילומסך.
-
@אני-אני-אני אני חושב שרצית להגיב ל@mendigl10 כי התשובה שלך לא קשורה למה ששאל@ישיביש
-
@Harwona
לא רציתי להגיב לאף אחד ספציפית התיוג היה לתשובה מהירה פשוט וזה טעות
כתבתי זאת פה כדי שידעו אלו שהתקינו את הגירסא עם האנדרואיד 13 שידעו שזה ערוך כבר עם אופציה למחוות החלקה וזה דופק את המכשיר עם מחליפים את האפליקציה האחרונה
(נראה לי צריך לערוך רק את קובץ הבילד כמו במדריך של @ יצחק-א , אולי @שניאור-שמח ידע להגיד מדויק) -
@Harwona כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@mendigl10 חבל שאתה לא שואל לפני שאתה עושה משהו. זה יכול למנוע הרבה כאב ראש. תציין על איזה מכשיר מדובר, איזו גרסה יש לך, ומה עשית עד עכשיו
@Harwona יש לי F22 PRO,איך אני יכול להסביר איזה גירסא?
יש לי גרסה כמו ל@שניאור-שמח ואחרי שעשיתי את שלב ד' עשיתי הפעלה מחדש לצכשיר והוא נכנס למצב שכתוב אין תגובה (NO COMOOND) אז ניסיתי לצרוב מחדש רק את הקובץ סופר ואז הפלאפון נכנס למצב שחור לגמרי והמסך בכלל לא נדלק -
@mendigl10
תצרוב את כל הגירסא מחדש לגמרי
שים את כל הקבצים באותה תיקייה, תבחר את הסקאטר בתוכנה, ונסה לצרוב את כל הגירסא, אם יש שגיאה תעלה צילו"מ