בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona עשיתי את המדריך להסרת המגרעת והטלפון לא מצליח להידלק! מה אני עושה??
נ.ב החלפתי גרסה מהקודמת ...
זאת הגרסה..@אביבי אתה יודע אולי?
-
@שניאור-שמח לא
-
@שניאור-שמח כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
@Harwona עשיתי את המדריך להסרת המגרעת והטלפון לא מצליח להידלק! מה אני עושה??
נ.ב החלפתי גרסה מהקודמת ...
זאת הגרסה..@אני-אני-אני אתה יודע אולי ?
-
@שניאור-שמח
באיזה קטע המכשיר לא נדלק? -
@אני-אני-אני הוא בא להידלק ונשאר על הסמל של ההדלקה...
-
@שניאור-שמח
באיזה שלב של המדריך?
אחרי הערכיכה של ה buid? -
@אני-אני-אני בגרסה הזאת כבר מסודר כל המחוות והניווט רק רציתי להסיר את המגרת.. בשלב להסרה..
-
@שניאור-שמח
כנראה יש משהו בהגדרה של האפליקציה שמתנגש עם משהו אחר
זה אולי @Harwona יודע
אגב הוא לא נדלק בכלל או שהוא מדליק מסך לבן?
ואתה יכול לצרוב סופר זה אמור לעזור לך (בעצם רק זה לכאורה הפתרון הפשוט שיש) אבל יכול להיות שתצטרך לאפס אחרי הצריבה -
@אני-אני-אני הא
הוא כן נדלק ואז יש את המסך עם הלבן והירוק וכככה נשאר -
@אני-אני-אני כתב בבקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures':
צרוב סופר זה אמור לעזור לך
-
@שניאור-שמח ואם תמתין כמה דקות הוא יכבה וינסה להידלק שוב, פירוש הדבר שיש משהו תקול במחיצת סיסטם, אין לי הסבר לעניין, כלומר גם אם האפליקציה לא מתאימה לגרסת האנדרואיד זה לא אמור להפיל את מחיצת סיסטם מקסימום להידלק רגיל ללא האפליקציה או משהו דומה. כעת, אם אין לך נתונים חשובים על הפון תצרוב מחיצת סופר תואמת, ותאפס את מחיצת יוזרדאטא אם יש לך נתונים חשובים ניתן לשאוב את מחיצת סופר הנוכחית ולהחליף את האפליקציה למקורית ואז לצרוב את זה, אבל התהליך הזה הוא דיי מורכב ודאי למשתמש הקלאסי
-
@Harwona @אני-אני-אני איך אני צורב? אני פשוט שם את הסופר והסקטר בתקיה ובוחר את הסקטר וצורב?
נ.ב הטפון לא מתכבה עד שנגמר הבטריה.. או שאני מכבה אותו אבל אחרי כמה שניות הוא נדלק. -
@שניאור-שמח
כן
לגבי זה שהוא לא נכבה תעשה כמו פעם שעברה לחיצה ארוכה וברגע שהוא מגיע למצב כבוי לפני שנדלק חבר אותו למחשבשים לב שאתה עך מצב הורדה בלבד בתוכנה -
@אני-אני-אני צרבתי כבר מקודם את כל הגרסה אבל זה מראה שאין לי אינטרנט.. ואני לא יכול להמשיך את ההפעלה...
נ.נ זה מראה לי שאין לי אינטרנט בסים בגלל שאני צריך להגדיר apn ידנית.. כל הפעמים זה נתן לי אפשרות גם שאין לי אינטרנט להמשיך.. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!