בקשה | תגובות למדריך 'הפעלת מחוות החלקה | Swipe Gestures'
-
@יואל-גלס יש לך גיבוי של מחיצת הסופר?
-
הצילו!!! עשיתי את שלב ב', ואז אחרי שעשיתי את השלב האחרון של ההעתקה קפצה הודעה הזו:

אז עשיתי סגירה, ואז עשיתי הפעלה מחדש והטלפון כבר הרבה זמן תקוע על מסך ההדלקה (בתמונה)!
בבקשה תגידו לי שלא הלך לי הפלאפון וכל האיחסון שלי
WIN_20261004_16_41_13_Pro.jpg
@harwona
@נוחעם-fm -
הצילו!!! עשיתי את שלב ב', ואז אחרי שעשיתי את השלב האחרון של ההעתקה קפצה הודעה הזו:

אז עשיתי סגירה, ואז עשיתי הפעלה מחדש והטלפון כבר הרבה זמן תקוע על מסך ההדלקה (בתמונה)!
בבקשה תגידו לי שלא הלך לי הפלאפון וכל האיחסון שלי
WIN_20261004_16_41_13_Pro.jpg
@harwona
@נוחעם-fm -
@נוחעם-FM עובד!
מה לגבי שלב ד' של הסרת המגרעת למטה? אפשר להחליף את האפליקציה באפליקציה שבמדריך או שזה לא תואם לגרסה? -
@שניאור-שמח לא, ואני מבין שחרצתי את גורלי בתשובה הזו...
@yolevi בני ברק, דידי פון רוצה על תיקון גירסה 400 ש"ח
-
@יואל-גלס שלח לי מייל
3276568@gmail.com -
@יואל-גלס זה בגלל שלא היה לך מקום באחסון אז זה רק מחק את האפליקציה ולא העתיק את החדשה...
לתקן את הגרסה הזאת זה מסובך.
תצטרך לצרוב גרסה חדשה. -
@שניאור-שמח לא, ואני מבין שחרצתי את גורלי בתשובה הזו...
@yolevi בני ברק, דידי פון רוצה על תיקון גירסה 400 ש"ח
@יואל-גלס תשמע מה שקרה זה פשוט מאוד, המחיצה שהייתה לך בתוך super הייתה מלאה וכאשר היא מלאה כאשר מנסים לכתוב לקובץ הוא מתאפס ואז המכשיר לא עולה בגלל זה בפעם הבאה (וזה כבר קרה להרבה אנשים פה וזה יכול לקרות גם בגירסאות של המכשיר הישנות יותר ולאו דוקא בפורט האדום).
איך לתקן?א. הדרך הכי פשוטה זה אם יש לך גיבוי של ה super שתמיד אמרו פה שצריך לעשות לפני שמתחילים אז אם עשית אתה בסדר רק צריך לצרוב אותו. (וכדי להשלים את המדריך תצטרך להרחיב את המחיצה ורק אז לערוך את הקובץ עם mt).
ב. הדרך השנייה היא לשאוב את ה super הנוכחי שלך שהוא עם הקובץ שהתאפס - לאחר מכן להרחיב את המחיצה שבתוכו ולאחר מכן להעתיק את הקובץ המקורי (שיש לשלוף מהקושחה המקורית של הפורט האדום שהתפרסמה פה בפורום).
אם אתה לא מבין בדברים האלה תן למומחה את הסופר שלך שיתקן לך ויצרוב בחזרה.
-
@יואל-גלס תשמע מה שקרה זה פשוט מאוד, המחיצה שהייתה לך בתוך super הייתה מלאה וכאשר היא מלאה כאשר מנסים לכתוב לקובץ הוא מתאפס ואז המכשיר לא עולה בגלל זה בפעם הבאה (וזה כבר קרה להרבה אנשים פה וזה יכול לקרות גם בגירסאות של המכשיר הישנות יותר ולאו דוקא בפורט האדום).
איך לתקן?א. הדרך הכי פשוטה זה אם יש לך גיבוי של ה super שתמיד אמרו פה שצריך לעשות לפני שמתחילים אז אם עשית אתה בסדר רק צריך לצרוב אותו. (וכדי להשלים את המדריך תצטרך להרחיב את המחיצה ורק אז לערוך את הקובץ עם mt).
ב. הדרך השנייה היא לשאוב את ה super הנוכחי שלך שהוא עם הקובץ שהתאפס - לאחר מכן להרחיב את המחיצה שבתוכו ולאחר מכן להעתיק את הקובץ המקורי (שיש לשלוף מהקושחה המקורית של הפורט האדום שהתפרסמה פה בפורום).
אם אתה לא מבין בדברים האלה תן למומחה את הסופר שלך שיתקן לך ויצרוב בחזרה.
-
@urielk תודה על המשוב.
לגבי "איך לתקן":
א. אין לי גיבוי.
ב. אני מאמין שעל זה דידיפון התכוון שיעלה לי 800 ש"ח...
השאלה אם אתה מכיר מומחה שיעשה ביותר זול (בני ברק) או שאתה יודע לעשות או אנאערף, אשמח למידע תודה -
@urielk תודה על המשוב.
לגבי "איך לתקן":
א. אין לי גיבוי.
ב. אני מאמין שעל זה דידיפון התכוון שיעלה לי 800 ש"ח...
השאלה אם אתה מכיר מומחה שיעשה ביותר זול (בני ברק) או שאתה יודע לעשות או אנאערף, אשמח למידע תודה -
שלום לכולם!
מכיוון שאני מעוניין לשפר ולייעל את המדריך הזה, אבקש ממי שביצע אותו לשתף האם זה עובד חלק או שמא הוא נתקל בבעיות כלשהן, גם משוב חיובי יתקבל בברכה, תודה רבה!
@Harwona זה עובד גם על f25?
-
@יואל-גלס תבחר רק את מחיצת super
https://mitmachim.top/topic/56907/מדריך-מדריך-לגיבוי-קושחה-בsp-flash-tool?_=1791317740405
@urielk אשרי יולדתך!!!
-
-
MT6761_Android_scatter(2).zi
תוריד את הקובץ הזה תוסיף סיומת P ותחלץ את הסקאטר ותבחר אותו במדריך
(סורי על הסירבול פשוט גם zip וגם txt עושים צרות בפורום...)תתקין את הדרייברים האלו
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות