בקשת מידע | נגן אולטרה X של חברת P-STAR - האם ניתן להתקין בו אפליקציות של APK.?
-
@י-פרל כתב בבקשת מידע | נגן אולטרה X של חברת P-STAR - האם ניתן להתקין בו אפליקציות של APK.?:
כנראה אתה מדבר על ULTRA PLUS
אכן, אבל אני מכיר גם את הדגם החדש
אגב לטעמי הוא קצת פחות טוב מהפלוס
אבל אין הבדל בין המכשירים חוץ מהגרסה קצת
מבחינת התקנת אפליקציות@י-פרל כתב בבקשת מידע | נגן אולטרה X של חברת P-STAR - האם ניתן להתקין בו אפליקציות של APK.?:
(ואגב, לדעתי יש בו חסרונות כל שהם, מה גם שהייתי צריך להחליף פעמיים את הבטריה כי היא התנפחה, והייתי צריך לשלם על כך בכסף מלא)
מענין ממש כי יש לי שניים כאלה כבר שנתיים ולא היו לי בהם שום בעיות
-
@י-פרל כתב בבקשת מידע | נגן אולטרה X של חברת P-STAR - האם ניתן להתקין בו אפליקציות של APK.?:
מישהו יודע איפה יש את זה הכי בזול?
תנסה ברפאלי לרוב הם היו מוכרים הכי בזול
וגם במרכז האלקטרוניקה בי-ם
הם מאוד אמינים ושירות מעולה
אתה יכול לבדוק מחירים באתרים שלהם
בהצלחה -
אגב לטעמי הוא קצת פחות טוב מהפלוס
אתה מתכון שזה פחות טוב כי התצוגה שלו גדולה וזה לא נוח? או שיש עוד דברים משמעותיים יותר?
מה שאמרתי שיש בו חסרונות קטנים הם: שזה לא מציג את כל מה שפתוח אלא רק 1-2 דברים אחרונים וזהו,
שזה מערבב תמונות של שירים אחד עם השני (אולי גם באולטרה אקס זה ככה?),
שא"א לשנות תמונת מסך נעילה.מענין ממש כי יש לי שניים כאלה כבר שנתיים ולא היו לי בהם שום בעיות
ב-א-מ-ת מעניין! למה לי זה קורה?
-
@איש-אחד-7 אני לא יודע בדיוק על מה אתה מדבר, אבל אני יודע שיש מפות שאינם צריכים קליטת אינטרנט וזה מעודכן לתאריך ההורדה של האפליקציה, אבל באולטרה אקס אני לא חושב שזה יעבוד, כי אי אפשר להתקין בזה קבצי APK (ואת זה אני אומר מידיעה).
בכל אופן, אם תדע יותר פרטים על הנגן הזה - אשמח לדעת (עדיף שתפנה אלי באישי למייל). -
הוא כשר, לכן א"א להתקין בו אפליקציות - גם לא דרך בלוטוס.
-
עוד כחודש יוצא גרסא חדשה בשם "אולטרה פלאש אקס" עם מעל 300 אפליקציות ופנס ופלאש
זה אמיתי? ממקורות רשמיים? שווה לחכות? כי כמו שזה נשמע זה הולך להיות ה'נגן שלהם ומי שרוצה לקנות עכשיו אז למהר או ששווה לחכות??
אשמח לדעת אם זה רשמי או לא. תודה רבה!! -
לכל מי שרוצה מפות כPDF יש כאן שהעליתי אתמול.
-
פוסט זה נמחק!
-
ואין שום סיכוי להחליף באולטרה אקס גרסה לגירסה עם התקנה?
-
@אהרון-בביוף ג"א מצטרף לשאלה אבל לא נראה שהציבור פה יודע תשובות וגם א"כ לא נראה שהציבור פה שש לתת תשובות בנוגע לנגן הזה...
-
אם זה עוד רלוונטי:
הסיפור כזה: היה לי נגן אולטרה פלוס, והתנפח הבטריה (בפעם השלישית!! זה בהחלט חיסרון, ואני מקווה שבגרסה החדשה יתקנו את זה). התקשרתי לחברה שלהם ואמרו לי שזה יעלה 100 לתקן, ואם אני רוצה, יוצא "עוד מעט" גירסא חדשה (הוא כבר מורח אותי איזה חודש וחצי...). משם הידע על הנגן החדש. עוד שאלות? -
@שמואל-ששון אני דווקא כן קצת מכיר בנגנים האלו, אבל אני לא יותר מדי זמין.....