בעיה | browser lock לא מזהה סיסמה ולא נותן לי לשחזר!
-
זה מאד מציק בגלל שאני חייב את הדפדפן שלי..
אני בטוח שזה הסיסמה הנכונה אבל היא לא עובדת
בשחזור הוא אומר לי את הדבר הבא:
-
-
@סקרן-להבין בפוסט שפורסם התוסף הזה אחד המשתמשים הראה שהוא עוקף את זה בשניות ע"י כניסה למנהל המשימות וסגירת התהליך שמפעיל את התוסף, בדפדפן אדג' כתוב מפורש במנהל המשימות איזה תהליך אחראי על זה, בדפדפן כרום אמנם לא כתוב מפורש במנהל המשימות איזה תהליך אחראי על זה אבל אפשר לזהות בקלות לפי כמות הראם שלוקח התהליך... קיצר, הפתרון הוא לעקוף את התוסף פעם אחת, ואז להסיר אותו לגמרי.
עוד דבר חשוב, שים לב אם עשית סיסמא עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית ותקליד מדוייק, אולי יש רווח מיותר.עכשיו ראיתי שמצאו עוד אפשרויות לעקוף אותו, פשוט תעבור על השרשור כאן וכאן
-
@סקרן-להבין זה לא שולח לך מייל לשחזור סיסמא?
-
@סקרן-להבין זה תוסף לדפדפן?
אפשר קישור? -
@סקרן-להבין בפוסט שפורסם התוסף הזה אחד המשתמשים הראה שהוא עוקף את זה בשניות ע"י כניסה למנהל המשימות וסגירת התהליך שמפעיל את התוסף, בדפדפן אדג' כתוב מפורש במנהל המשימות איזה תהליך אחראי על זה, בדפדפן כרום אמנם לא כתוב מפורש במנהל המשימות איזה תהליך אחראי על זה אבל אפשר לזהות בקלות לפי כמות הראם שלוקח התהליך... קיצר, הפתרון הוא לעקוף את התוסף פעם אחת, ואז להסיר אותו לגמרי.
עוד דבר חשוב, שים לב אם עשית סיסמא עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית ותקליד מדוייק, אולי יש רווח מיותר.עכשיו ראיתי שמצאו עוד אפשרויות לעקוף אותו, פשוט תעבור על השרשור כאן וכאן
-
@Harwona כתב בבעיה | browser lock לא מזהה סיסמה ולא נותן לי לשחזר!:
עוד דבר חשוב, שים לב אם עשית סיסמא עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית ותקליד מדוייק, אולי יש רווח מיותר.
תסמוך עלי שעשיתי את הסיסמה בערך 10 פעמים בשביל לוודא... ואף פעם לא היה טעות בסיסמה
-
@קינג-קומפיוטר כתב בבעיה | browser lock לא מזהה סיסמה ולא נותן לי לשחזר!:
@סקרן-להבין זה תוסף לדפדפן?
אפשר קישור?https://chrome.google.com/webstore/detail/browser-lock-lock-your-br/nldijlfmoepgjkjhmdiiainkjgmpdnmj
@חכם-בלילה-1 כתב בבעיה | browser lock לא מזהה סיסמה ולא נותן לי לשחזר!:
@סקרן-להבין זה לא שולח לך מייל לשחזור סיסמא?
לא
-