בירור | הגדרת מחשב שלא יקלוט WIFI
-
-
@chaimd כתב בבירור | הגדרת מחשב שלא יקלוט WIFI:
@להיות-בשמחה
יש את זה
https://mitmachim.top/post/506329
ואת זה
https://mitmachim.top/post/506423גם יש את זה ↓ להתקין וזהו - זה לא מנטרל את כל האינטרנט רק את הויפי. חסימת מוחלטת אפשר למצוא פה
נטרול הויפי בלבד האינטרט ימשיך לעבוד.exe -
@להיות-בשמחה למה לא פשוט להוציא פיזית את הוויפי? ואז כשתרצה חזרה וויפי - תחזיר אותו
-
@להיות-בשמחה תלוי איזה מחשב זה,
בגדול יש שלוש אפשרויות, יש מחשבים שיש אפשרות לפתןח חלק מהמכסה האחורי שמתחתיו יש את ההארד דיסק ובד"כ גם הרכיב של הוויפי, ויש מחשבים שזה נמצא מתחת למקלדת (אם אפשר להוציא אותה), ברוב המחשבים החדשים צריך לפתוח פשוט את כל המכסה האחורי.
תחפש חלק שמחובר בבורג ללוח אם, ומחובר אליו חוט או שניים לשטח הרחב שלו עם מחבר זהב שניתן לנתק (לא חיבור מהצד). הגודל של הרכיב משתנה לפי המחשב (נע בין 55 ל107 משהו כזה) והעובי שלו כעובי של שני כרטיסי אשראי בערך ויש עליו בד"כ מדבקה וחלק בולט יותר. צריך לפרק את הבורג ולנתק בזהירות את החוטים, וכדאי אח"כ לשים בקצה של החוטים דבק נייר כדי שלא יעשה בעיות במגעים.
מקוה שהייתי ברור מספיק,
יכול להיות שאם תתן דגם ספציפי אצליח למצוא יותר מדוייק איפה הרכיב נמצא. -
@להיות-בשמחה או במדבקה מאחורי המחשב אם יש, או באתר של היצרן כשאתה נכנס מהמחשב ההוא, ובד"כ יש אפשרות לזהות את הדגם.
-
@להיות-בשמחה HP EliteBook Folio 9470M 14
-
@להיות-בשמחה תסתכל כאן אם זה באמת המחשב שלך- אז הרכיב של הוויפי אמור להיות בפינה השמאלית העליונה (מעל פתח האוורור)
-
לכאורה צריך לפתוח את כל המכסה האחורי, ולפי מה שאני מבין, צריך קודם להוציא את הסוללה ואח"כ לפתוח את המכסה הקטן (ככה נראה לי שיש) ואח"כ את כל המכסה.
-
@להיות-בשמחה זה לא אמור להיות מסובך
ואם תעשה את זה לאט ובזהירות גם לא תהרוס שום דבר
אנשים עושים את זה יום יום באאוטנט...
(אם בכל זאת אתה חושש אתה יכול לפנות לנציג של אאוטנט ולבקש שרק יוציא לך את הוויפי בלי להתקין את התוכנה (התוכנה חוסמת גם USB).
טלפון של אאוטנט- 0722613613 ותחפש נציג לפי העיר שלך. -
@להיות-בשמחה כתב בבירור | הגדרת מחשב שלא יקלוט WIFI:
@yosi44
הניוטרול וייפי, אני מבין שזה קובץ שאחרי שמתקינים זאת אי אפשר יותר להתחבר דרך הוויפי.
אבל אפשר דרך חיבור USB?כן יהיה אפשר להתחבר ע"י סטיק
לכן ציינתי שלחסימה גמורה של כל הרשת כליל יש להתקין "חסימה מוחלטת" תוריד את התוכנה מהקישור הזה
חסימה מוחלטת - הורדה -
@להיות-בשמחה
מועדים לשמחה
נטרלתי את הוויםי דרך התוכנה
אבל אני כעת לא מצליח להתחבר, דרך החיבור לנסטיק.
מה הפתרון? -
@להיות-בשמחה
מועדים לשמחה
תייגת את עצמך
שמא תבהיר למי כוונתך