באג | מקלדת לא מקלידה
-
-
המקלדת של המחשב הנייד שלי לא עובדת. כל המקשים. ולא רק הקלדה ממש אלא גם הכפתור של הווינדוס, עוצמות שמע וכו'. עכשיו אני כותב דרך מקלדת אחרת שחיברתי למחשב והיא עובדת. זאת לא בעייה של דרייברים, בדקתי עם ccleaner. מישהו יודע מה הבעייה? זה דחוף!
תודה רבה!!בהפעלת המחשב, FN או ביוס , נכנס מתפקד ?
-
בהפעלת המחשב, FN או ביוס , נכנס מתפקד ?
-
בהדלקת המחשב , כנס לביוס למשל או לתפריט ה BOOT
כל מחשב זה מקשים אחרים
F2
F12
DEL
ESC
F9
F11 -
כל מחשב זה מקשים אחרים
F2
F12
DEL
ESC
F9
F11 -
כל מחשב זה מקשים אחרים
F2
F12
DEL
ESC
F9
F11 -
המקלדת של המחשב הנייד שלי לא עובדת. כל המקשים. ולא רק הקלדה ממש אלא גם הכפתור של הווינדוס, עוצמות שמע וכו'. עכשיו אני כותב דרך מקלדת אחרת שחיברתי למחשב והיא עובדת. זאת לא בעייה של דרייברים, בדקתי עם ccleaner. מישהו יודע מה הבעייה? זה דחוף!
תודה רבה!! -
@רפאל-vnklאני יודע שזה פשוט מדי, אבל אני רק מנסה אולי לעזור.
אולי זה נעילה של המקלדת...
בהגדרות
אולי בחרת מקלדת צפה על המסך... או משהו כזה...
כמו שיש כפתור שמבטל את המשטח של העכבר... -
@רפאל-vnkl
. נשמע יותר כמו בעיה מכאנית בחיבורים או שנשפך משהוכנס לביוס או למערכת ניידת עם המקלדת החיצונית ונראה אם גם שם הבעיה קיימת
-
@רפאל-vnkl היה לי לא מזמן בעיה ממש דומה ואחרי בדיקה במעבדה, זו הייתה בעיית חומרה של המקלדת (אולי נשפך משהו). בכל מקרה תנסה גם עדכון דרייברים עם עדכוני ווינדוס.
בהצלחה! -
@רפאל-vnkl
. נשמע יותר כמו בעיה מכאנית בחיבורים או שנשפך משהוכנס לביוס או למערכת ניידת עם המקלדת החיצונית ונראה אם גם שם הבעיה קיימת
@אמיר אני לא חושב
@רפאל-vnkl כתב בבאג | מקלדת לא מקלידה:
@אמיר גיליתי משהו מוזר, כשאני לוחץ על משהו מהמקשים האלה: Caps lock, האות ש', fn, והמקש של הווינדוס, אני מצליח לעשות כל מיני דברים, אני מצליח לכתוב את האותיות U, I. אני גם מצליח לפעמים ללחוץ על הכפתור של ווינדוס, ולכתוב עוד כמה אותיות באנגלית.
-
@רפאל-vnkl
תן לי דגם מחשב -