בירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תנסה לחלץ את התיקייה ואז לפתוח את התיקייה שכל הקבצים נמצאים שם ומשם לגרור לשורת פקודה ותעלה צילום מסך
-
@החפץ-בעילום-שם-0 איך שהוא גורר את הקובץ לטרמינל פה
-
@החפץ-בעילום-שם-0 בסרטון הזה מראים איך לעשות את זה y2mate.is - Drag Files Into the Terminal-mgazHxDtiu8-720p-1687215070.mp4
-
@החפץ-בעילום-שם-0 מצטער לשמוע שהמכשיר שלך הלך לישון בכל אופן אני הבהרתי את עצמי וכתבתי לך
בקובץ שתואם למאפיינים של המכשיר
לא משנה.. בכול אופן אם יש לך ניפוי באגים פתוח אז תניח את הקובץ שלך בזיכרון של המכשיר ואז תכתוב את הפקודה הבאה ב adbadb shell su dd if=sdcard/yyyy of=/xxxx/nnnnn.zip
(לא לפני שאתה משנה את האות y לשם של הקובץ שלך עם הסיומת, ואת האות x לתיקיה שהקובץ צריך להיכנס אליה (אני יקצר לך.. זה אמור להיות מדיה באנגלית.), ואת האות n לשם של הקובץ כמו שהוא אמור להיות במקורסליחה חוזר בי
כי מסתמא לא אישרת רוט ל shell וכרגע לא תוכל לאשר כי המכשיר שלך בפגרה -
@איש-אמת יש לי אישור באגים למחשב הזה.
צריך לשים את הקובץ המקורי בתיקיה או לא?@איש-אמת כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
(לא לפני שאתה משנה את האות y לשם של הקובץ שלך עם הסיומת, ואת האות x לתיקיה שהקובץ צריך להיכנס אליה (אני יקצר לך.. זה אמור להיות מדיה באנגלית.), ואת האות n לשם של הקובץ כמו שהוא אמור להיות במקור
את האות N: צריך קודם לכתוב את השם של הקובץ זיפ/ושם של הקובץ?
או ישר את השם של הקובץ?
כי אתה כתבתה: dd if=sdcard/yyyy of=/xxxx/nnnnn.zip -
@החפץ-בעילום-שם-0 אתה צריך אבל לאשר גישת רוט ל shell
-
@פקז כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
ותצרוב מחדש
יש לי עוד אשרות להשיג את המקורי אבל איך צורבים?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 א. מכניסים את הנגן למצב fastboot (מכבים את הנגן ואז לוחצים על הכפתור הפעלה ועל הכפתור הנמכה של הווליום עד שנכנס למצב fastboot)
ב. מורידים את התיקיה של הfastboot ומחלצים אותה
ג. פותחים שורת פקודה ומכניסים לשם את הנתיב של ה fastboot.exe (מהתיקייה של כל הקבצים) ומוסיפים devices כדי לראות אם המכשיר נקלט (אם כן אתה תקבל שורה שתראה בערך ככה
)
ד. מכניסים עוד פעם את הנתיב של ה fastboot ומוסיפים flash system ואז את הנתיב של ה system
ה. אם כתוב לך 4 שורות וברביעית finished אתה יכול להפעיל מחדש את הנגןנ.ב. אין לי ניסיון עם הנגן הזה אבל אני חושב שזה יעבוד גם אצלך
-
@פקז
אני לא יודע אם אתה יודע אבל אין לי מסך (כחול).
אבל שאלתי את רובי בוט והוא ענה לי כך: (דרך ADB)- הורד והתקן את מנהלי ההתקן המתאימים למכשיר שלך במחשב שלך.
- הורד את קובץ התמונה של אנדרואיד עבור המכשיר שלך מהאתר הרשמי או ממקור מהימן.
- חלץ את קובץ התמונה שהורדת לתיקיה במחשב שלך.
- הפעל ניפוי USB במכשיר שלך. בדרך כלל ניתן לעשות זאת על ידי מעבר להגדרות > אפשרויות מפתחים ומעבר לאפשרות ניפוי באגים ב-USB.
- חבר את המכשיר למחשב באמצעות כבל USB.
- פתחו שורת פקודה או חלון מסוף במחשב ונווט אל התיקיה שבה שמרת את קובץ התמונה של אנדרואיד.
- אתחל את המכשיר שלך למצב טוען אתחול באמצעות ADB. לשם כך, השתמש בפקודה הבאה: "adb rebootloader".
- ברגע שאתה נמצא במצב טוען אתחול, השתמש בפקודה הבאה כדי להבהב את קובץ התמונה של אנדרואיד למכשיר שלך: "fastboot flash system system.img". הקפד להחליף את "system.img" בשם קובץ התמונה שהורדת.
- לאחר השלמת תהליך ההבהוב, השתמש בפקודה הבאה כדי לאתחל את המכשיר שלך: "fastboot reboot".
-
@החפץ-בעילום-שם-0 המסך הכחול זה גם ב fastboot? ההסבר שלו זה פחות או יותר מה שאמרתי לך רק במילים אחרות (והשלב של ההגעה ל fastboot)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אני לא יודע איך לשאוב ממנו את הגרסא
-
@פקז כתב בבירור | איך משנים את התמונות שיש כשמדליקים את המכשיר?:
@החפץ-בעילום-שם-0 המסך הכחול זה גם ב fastboot? ההסבר שלו זה פחות או יותר מה שאמרתי לך רק במילים אחרות (והשלב של ההגעה ל fastboot)
אני מעדיף ADB כי יש לי את זה כבר
-
@החפץ-בעילום-שם-0 adb לא יעזור לך עד כמה שידוע לי