Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@7716508 אוקיי השלישי לא קשור כי זה סים לא כשר הסים עבד לפני ועכשיו לא? אם כן אז תנסה להכניס את הסים למכשיר אחר כי יתכן שזה לא דווקא בעיה של הסים
@יוני הסים עבד לפני ועכשיו לא הכנסתי למכשיר אחר וזה עבד משונה !!! לא???
@7716508 כן מאוד כי אין סיבה שלא יעבוד בגלל הרום אולי תנסה להחזיר ליאנג ולראות אם זה עובד שוב
@יוני ניסיתי וכלום לא הולך יכול להיות שהקובץ שקורא את הסים לא היה ברום??? הגיוני??? אם בכלל זה קובץ מיוחד
@7716508 מאיפה לקחת את הרום?
@יוני ניסיתי 3 רומים אחד מהם מפה איפשהו
@יוני ניסיתי גם עם סים כשר רמי לוי וסים לא כשר 019
@7716508 וגם לא עובד?
@יוני לא עובד
@7716508 רום זה בעצם גירסה חדשה נכון?
@יוני נראה לי
@7716508 יש פה בפורום גירסה ליאנג שאני לקחתי וזה עובד מעולה
@יוני יש לך קישור לזה יהא לי יותר נח כי אני חדש פה ולא כל כך מתמצא תודה על הנכונות לעזור
@7716508 מאוד מסתבר שצרבת גירסה שלא תואמת לטלפון שלך תנסה גירסה אחרת
@שלמה-ו איפה יש???
@7716508 צריך לחפש אולי בפורום כאן יש
@7716508 אם זה בטוח גלאקסי יאנגGT-s6310 אז תקח מפה תוריד ואני כבר יגיד לך מאיפה להוריד את התוכנה סתם להתענין אם אפשר לדעת למה החלטת לצרוב גירסה חדשה (אם הפלאפון לא עשה בעיות) https://mitmachim.top/topic/1777/גירסא-ליאנג-s6310
@יוני @7716508 כן אבל לא ציינת את שם הדגם המלא מחיפוש בפורום אני רואה שיש כאלה עם סיומת T או N
@יוני עשיתי רוט והתלהבתי ומחקתי לי כמה קבצי מערכת וגוגל פליי וההורדות מדפדפן הפסיקו לעבוד חשבתי שאיפוס דרך ריקוברי יעזור ולא הצלחתי להוסיף חשבון גוגל ואז אמרתי לעצמי שגירסה חדשה כנראה תפתור את הבעיות
@שלמה-ו GT S6310N