מחשב איטי---יעזור להוסיף ראם???????????..
-
אני רואה שיש פה שרשור ארוך...
- דבר ראשון 80% ראם תוקע את המחשב בוינדוס 10 כיון שהראם הוא דבר דינאמי שכל הזמן משתנה, בעיקרון הוא צריך להיות על 50%. [כשהוא גבוה הוא פשוט מעביר יותר משימות פועלות לזיכרון הוירטואלי, והזיכרון הוירטואלי במיוחד בכונן HDD הוא איטי פי 30 בערך מראם].
- אם הראם מלא אז הוא גורם שגם הדיסק קשיח יהיה בתפוסה מלאה כיון שהזיכרון הוירטואלי הוא על הדיסק קשיח, ובדיסק קשיח HDD ולא SSD הוא מאט את המחשב.
- מה שאמר פה מישהו שיש לו ניסיון של 15 שנה ולכן 4 גיגה ראם זה מספיק, היום זה לא נכון כיון שהוינדוס החדשים לוקחים יותר ראם. ובמיוחד בתוכנות של גרפיקה מומלץ מאד 8 גיגה ראם לפחות אני לא מכיר את התוכנה של ההנדסה ש@eser משתמש אבל אני מניח שזה קצת יותר כבד מוורד.
נ.ב . גם לשימוש בגוגל כרום של 5 לשוניות פתוחות מומלץ 8 גיגה ראם. - מה שאמר @aharontz שאם כבר להשקיע כסף עדיף להשקיע בSSD ולהתקין את הוינדוס מחדש אם כי זה גם יעזור למהירות של המחשב אבל המחיר של דבר כזה הוא צריך להיות פי 2.5 מעלות של הוספת 4 גיגה ראם. [עלות של דיסק SSD + עבודה + התקנת וינדוס]
בתקוה שעזרתי למישהו
-
@YAAKOVSAS אז שתדע ש4 ג"ב ראם עולה באיזור 100 ש"ח ודיסק SSD נורמלי בהנחה שהוא רוצה יותר מ- 128 ג"ב עולה לבד באיזור 180 ש"ח ל256 ג"ב, ועבודה עולה גם בדיסק קשיח, ובמיוחד אם הוא גם צריך להעביר את החומר הישן.
אמנם זה תלוי אם יש לו מקום לחריץ נוסף חוץ מה4 גיגה שכבר יש לו
חוץ מזה שגם בהוספת ראם אפשר לעזור -
@eser תשתמש בזה לESETEndpoint_server_v7.bat
-
@A0533057932 אני דווקא ראיתי שדפנדר מוצלח לפחות כמו כמה אנטי וירוסים אחרים (לא זוכר איזה)