תוסף | "אניוואר בקליק" - התחברות מהירה לנטפרי אניוואר | כרום/פיירפוקס
-
@A0533057932 אולי. מעניין. לא התעסקתי אף פעם עם תוספים של כרום, אולי זה בסך הכל שורה אחת להוסיף או לשנות (כנראה זה אכן כך). אבדוק בהמשך היום.
-
היי @A0533057932 עשיתי את התוסף לכרום, אבל כדי להפיץ אותו בצורה שיעבוד רגיל ולא רק במצב מפתחים (שמשגע אותך כל הפעלה אם לבטל וכו') צריך להעלות אותו לחתימה בחנות של כרום, וזה עולה כסף (5$ כל מפתח בחנות של כרום חייב לשלם את זה בתור התחלה. מוזרים.) ולא כל כך בא לי לשלם.. מה אתה אומר?
-
@יאנג-בוי לא. אין לי פתרון.
אבל לתרגום זה לא מפריע לי כי אני לא אוהב בכלל את התרגום הרגיל של אתרים (זה הורס את כל העיצוב ומבלבל נורא, יצא שכרו בהפסדו) כשאני צריך תרגום אני מעתיק את הטקסט לטרנסלייט (יש תוסף שפשוט פותח טרנסלייט בפופ-אפ, זה חמוד דווקא). מעקב מיילים אני לא עושה אבל מבין את מי שצריך.
חרגנו עמוקות מהאשכול. -
@A0533057932 אדג'?? שאני אשתמש בדפדפן של מייקרוסופט? לא לא.. תעשה לי טובה.
לא רוצה להתקרב לשום דבר שהחברה הזאת מוציאה, אא"כ אני מוכרח (וינדוס זה נטו הכרח). החברה שמתייחסת הכי בזלזול לאיכות, בדיקת מוצר לפני פרסום, אחריות (עדכונים, תאימות) בקיצור ברור מראש שאם הם מוציאים דפדפן (אחרי שראינו מה היה עד היום עם אקספלורר) כדאי לברוח כמו מאש.
אין על פיירפוקס. במהירות. בקלות על המחשב. בפונקציונליות. בחסכון במקום. בתאימות, בהכל.
הוא מתעדכן מיום ליום בתכונות שצוחקות על כרום, אפשרויות הפיתוח בו מורחבות יותר מכרום, בקיצור הכל. -
@A0533057932 קח -
deletedתחלץ את זה לאיזה תיקייה, תעשה טעינה של תוסף unpacked לא ארוז, ותהנה.
הקיצור מוגדר על ctrl+Q אפשר לשנות את זה (נראה לי).
הכנסתי טיפהלה עיצוב וקצת שיניתי את המבנה (בשביל כרום) אז זה זכאי כבר לגרסה חדשה - 1.0.2 חחחחח -
@chv אמר בתוסף | התחברות מהירה לנטפרי אניוואר | פיירפוקס:
@A0533057932 קח - any.zip תחלץ את זה לאיזה תיקייה, תעשה טעינה של תוסף unpacked לא ארוז, ותהנה.
הקיצור מוגדר על ctrl+Q אפשר לשנות את זה (נראה לי).
הכנסתי טיפהלה עיצוב וקצת שיניתי את המבנה (בשביל כרום) אז זה זכאי כבר לגרסה חדשה - 1.0.2 חחחחחעובד
-
לכל מי שמעונין, עדכנתי את התוסף קצת עם עיצוב וצורת פעולה טובה יותר, הורדה בקישור בהודעה הראשונה (עודכן). בהצלחה!!
ל @A0533057932 וכל המעוניינים הכרומאים: העליתי את התוסף לחנות של כרום, העסק שם בכלל לא ברור, מצד אחד כתוב שם בכל פינה שגוגל מבטלת את התוספים (?) לגמרי, ואין תמיכה בחדשים ודברים בלשון זו, מצד שני הצלחתי לכאורה להעלות (אחרי כל הפרוצדורות המסובכות שמערימים עליך) ועכשיו כתוב שמחכה לבדיקה. אז תתפללו.
כרגע מה שאתם יכולים זה להדליק את זה במצב מפתחים (זה לא נוח כי הוא כל הזמן משגע אותך לבטל). לארוז את זה מהזיפ שהעליתי כאן למעלה. -
@chv אמר בתוסף | "אניוואר בקליק" - התחברות מהירה לנטפרי אניוואר | כרום/פיירפוקס:
מצד אחד כתוב שם בכל פינה שגוגל מבטלת את התוספים (?)
ממש לא... הדיבור הוא על אפליקציות כרום, ולא על תוספים לכרום...
עיין כאן להרחבהואם אתה עדיין צריך עזרה בהעלאה תוכל ליצור קשר במייל.