בקשת מידע | בקשת מידע לגבי טלפון סיני קטן וזול
-
@נצח-ישראל הנושא הנ"ל נמחק. מי שהעלה את הפוסט הוא @שמעון-חבצלת נמתין לו...
-
@Harwona אני לא יודע למה חסמו את הפוסט הקודם אני מעלה שוב:
אם לצוות הפיקוח יש בעיה עם זה - הייתי שמח שיורידו את זה כי אני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום...
בעיקרון חשבתי לפרסם את הפוסט הזה כבר לפני חודשיים, אבל רציתי לבדוק באמת את הטלפון הזה עד הסוף כדי להמליץ לכם בחום!! באמת כל מי שרואה את הטלפון הזה אצלי ממש נגנב...
מדובר בטלפון סיני חדש, עם 2 סימים, מאוד מאוד טוב ביחס למחיר...
קוראים לו קינג קונג מיני 3 והוא יצא ממש לפני כמה חודשים...
התמונה ממש אמיתית, והגודל של היד זה גודל של כף יד של אדם מבוגר.נתחיל במעלות ואחר כך החסרונות;
א. הטלפון די קטן 4.5 אינץ' (בערך בגודל של שיאומי טאצ' מלא). וזה די נעים להסתובב איתו גם בציבור החרדי למי שצריך לצרכי פרנסה וכו'.
ב. הוא אנדרואיד 12
ג. 6 ראם (השוואה לשיאומי חצי טאצ' שם זה 3)
ד. 128 ג'יגה זיכרון
ה. מצלמה אחורית 20 מגה פיקסל (השוואה לשיאומי חצי טאצ' שם זה 5)
ו. מצלמה קדמית 5 מגה פיקסל (שיאומי 2)
ז. יש nfc שבעצם אפשר להטעין רב קו ולשלם באשראי עם הטלפון.
ח. בעיקרון הוא מיועד לשטח כך שרשמית הוא גם נגד מים אבק ונפילות (ככה זה נראה באמת, וככה אנשים אומרים בביקורות אבל אין שום תקן עמידות רשמי)
ט. פתיחה מהירה על ידי זיהוי פנים.
י. פנס חזק
יא. 2 סימים (ללא צורך במחט בשביל להוציא את המגירה)
יב. שמע מעולה.
יג. מסך מעולה.
יג. G4
יד. בטריה 3000 (מחזיק יום שלם בשימוש די מאסיבי)
טו. עברית מקורית מאה אחוז
טז. חיישן קרבה לאוזן בעת שיחה
יז. חיישן בהירות שמכוונן לך את הבהירות של המסך כל הזמן לפי מה שאתה צריך. (אם מאוד מואר בחוץ הוא גם עושה אור חזק במסך כדי שתראה טוב את המסך) ככה זה שומר על הבטריה.
יח. בלוטוס הגרסא הכי גבוהה.
יט. אפשר להזמין גם מגן מסך מזכוכית וגם מגן רגיל לכל הטלפון. (כמה שקלים)
ועוד....החסרונות:
א. המצלמה בהחלט ברמה אבל היא לא באמת ברמה של סמסונג. (כמו למשל s8 שגם לו יש 20 mp) כך שיכול להיות שתתבאסו... אבל אם עושים פוקוס זה יכול להיות איכותי. ..
ב. הוא קצת כבד אבל לא נורא.
ג. זה מעלי אקספרס אז אולי צריך להיזהר. תמיד כדאי לבדוק תגובות ודירוג של המכשיר והמוכר...
ד. לפעמים הוא קצת מתחמם אם משתמשים בו תוך כדי הטענה אבל לא ממש בוודאי לא כמו הגירסא הקודמת שלו מיני 2
ה. אין כניסה לכרטיס זיכרון אבל יש 128 ג'יגה ...
ו. אין כניסה לאוזניות רק אוזניות Type-c. (מגיע עם הטלפון)
ז. התמונות שוקלות קצת יותר מידי... צריך למצוא איזה תוכנת דחיסה...
ח. החיישן של האור קצת מעצבן זה כמו אור כחול חלש כזה שמהבהב פעם בכמה שניות... לי ממש לא מפריע...
אם יש למישהו עוד חסרונות שיגיד...אני עצמי עשיתי גירסא כשרה אצל @משה-144 ומאוד נהנתי. אפשר ממש להתאים לצרכים שלך.
והמחיר? ממש מצחיק! אפשר להשיג בעלי אקספרס גם ב 450 שקל.
פשוט צריך לעקוב טוב אחרי כל המוכרים.
יש כאלה שמוכרים בהרבה יותר, אבל יש קופון... יש כאלה שמוכרים בפחות אבל גונבים אותך על המשלוח... גם 500 זה מחיר סביר אל תשלמו יותר!עכשיו נעבור לתמונות וגם קישורים
פה אתם רואים תמונות שצילמתי איתו כדי שתבינו את איכות המצלמה... Downloads.rar
עכשיו נראה קצת תמונות של הטלפון
והנה הגענו לחלק המעניין - הקישורים...
זה המקום שאני קניתי בו, יש שם הכי הרבה קניות, אצלי הכל הגיע חלק אבל המוכר לא תקשר איתי, שימו לב שמחר המחיר אמור לרדת מאוד, וגם יש שם קופון שאתה יכול לקבל כך שממש אפשר לצאת ב450 שקל עד כמה שידוע לי... זה גם נשלח תוך 72 שעות...
פה זה חיפוש פשוט בעלי אקספרס.
זה המחיר הכי זול שמצאתי כרגע...
זה גם מאוד זול עם קופון אבל המשלוח לא בחינם...
זה המוכר שמכר הכי הרבה חתיכות מהמכשיר וכנראה שהוא הכי אמין... שימו לב שהמחיר מחר ירד ל490... -
@שמעון-חבצלת כאן יש לך את זה עד הבוקר ביותר זול והרבה יותר קונים מחנות היצרן
יש עכשיו הרבה מבצעים של החברה הזאת
וכאן היה דיון על זה ועל עוד כמה דגמים -
@שמעון-חבצלת יש לך מושג האם אפשר לבטל את האור המהבהב כשהמכשיר בהטענה?
@shlomo-l אולי אתה יודע? -
והמחיר? ממש מצחיק! אפשר להשיג בעלי אקספרס גם ב 450 שקל.
גם 500 זה מחיר סביר אל תשלמו יותר!@שמעון-חבצלת זה ממש ממש יקר!!
כבר כמה פעמים הצעתי כאן בפורום הזדמנויות לרכישת המכשיר ב-350 ש''ח ואפילו בפחות!! לדוגמא כאן
תבדקו מול @אבי-ברגר הוא קנה בהמלצתי אבל אני לא זוכר כמה יצא לו בסוף... -
כבר כמה פעמים הצעתי כאן בפורום הזדמנויות לרכישת המכשיר ב-350 ש''ח ואפילו בפחות!!
בדקתי בכמה קישורים ששמרתי לעצמי, ומרבית הקישורים שהיו זמינים עד לחודש שעבר, חלקם לא מציעים משלוחים לישראל וחלקם אזלו מהמלאי.
כרגע האפשרות הזולה ביותר לרכישת המכשיר הוא במחיר 408 ש''ח כולל משלוח חינם - למזמינים עד ל-20.07 בשעה 23:59
לביצוע הקניה עקבו אחרי ההוראות:
-
כנסו כאן בחרו את הדגם הרצוי (ללא השעון)
-
עברו לרכישה והזינו את הקופון הזה: Y8MGGU1Z2X6T ואחר כך הוסיפו גם את הקופון הזה: CDIL2
אם תרצו לרכוש באותה קניה גם כיסויים ומגנים יש לכם כאן ו-כאן - לדעתי הקישורים הכי זולים כיום!!
בהצלחה!!
-