סקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!
-
טיפ: בכל ההערות - אין צורך ללחוץ, מספיק לרחף והתוכן יוצג.
(1) @י-פל דיווח שהיא לא התחברה כלל למכשיר, אך בהמשך דיווח @b3b3b3b3b3 שהיא עבדה לו מצוין. ליתר ביטחון בדקתי אצל חבר, ולא נצפו תקלות, ארשה לעצמי להניח שהיה מדובר בתקלה נקודתית...
(2) ראה כאן.
(3) ראה כאן.
(4) ראה כאן.
אני מניח שכולם שמעו על כך שיש אוזניות שלא מתאימות/כן מתאימות לטלפון כשר וכו', גם אני כמובן...
חשוב לי לברר האם נתקלתם/לא נתקלתם בדבר כזה, והכי חשוב, אשמח לתגובה למטה עם שם המכשיר ושם האוזניה שעבדו טוב יחד או לחילופין נאלצו להיפרד....
כל מכשיר כשר רלוונטי, וכמובן גם כל אוזניה רלוונטית!
מודה מראש על כל תרומה של מידע, לתועלתי ותועלת הכלל!...
תודה לכל משתפי המידע!
דיסקליימר: המידע דלעיל משקף אך ורק מידע שהתקבל מהמשתמשים היקרים בפורום, ע"פ נסיונם האישי, כמובן שאין להסיק מכך מסקנות מוחלטות על כל מוצר שהוא, אלא כחוות דעת אישית בלבד) @dfhzrhree אוזניות Talk 25 SE עובד טוב על השיואמי חצי טאץ! וכן גם איירפודס פרו 2
-
(1) @י-פל דיווח שהיא לא התחברה כלל למכשיר, אך בהמשך דיווח @b3b3b3b3b3 שהיא עבדה לו מצוין. ליתר ביטחון בדקתי אצל חבר, ולא נצפו תקלות, ארשה לעצמי להניח שהיה מדובר בתקלה נקודתית...
(2) ראה כאן.
(3) ראה כאן.
(4) ראה כאן.
אני מניח שכולם שמעו על כך שיש אוזניות שלא מתאימות/כן מתאימות לטלפון כשר וכו', גם אני כמובן...
חשוב לי לברר האם נתקלתם/לא נתקלתם בדבר כזה, והכי חשוב, אשמח לתגובה למטה עם שם המכשיר ושם האוזניה שעבדו טוב יחד או לחילופין נאלצו להיפרד....
תודה לכל משתפי המידע!
דיסקליימר: המידע דלעיל משקף אך ורק מידע שהתקבל מהמשתמשים היקרים בפורום, ע"פ נסיונם האישי, כמובן שאין להסיק מכך מסקנות מוחלטות על כל מוצר שהוא, אלא כחוות דעת אישית בלבד) @dfhzrhree פלפון 4*4 איירפודס פרו לשיחות הוא בסדר למוזיקה לא
-
מישהו יודע איך קוראים לדגם של הטלפון הזה ואיזה אוזניות עובדות איתו?
-
היה לי JBL TUNE125 עם שיאומי מקשים זה מתנתק בשיחות (במוזיקה קצת יותר טוב) ולא הייתי ממליץ, ובנוקיה 215 יש קטיעות מדי פעם אבל זה סביר...
-
@יאיר-שי כתב בבקשת מידע | פוסט(על)טראומת בלוטוס...:
היה לי JBL TUNE125 עם שיאומי מקשים זה מתנתק בשיחות (במוזיקה קצת יותר טוב) ולא הייתי ממליץ, ובנוקיה 215 יש קטיעות מדי פעם אבל זה סביר...
איזה דגם שיאומי?
@dfhzrhree כתב בבקשת מידע | פוסט(על)טראומת בלוטוס...:
@יאיר-שי כתב בבקשת מידע | פוסט(על)טראומת בלוטוס...:
איזה דגם שיאומי?
qin s1+
-
מישהו התנסה באוזניות של Nothing (1 או 2), ב4*4?
מה מסקנותיו (של המישהו)?
ובאופן כללי, מה חוו"ד של הנ"ל על הנ"ל?@dfhzrhree אני מעונין לדעת בכללי מה האיכות של הדיבורית (המיקרופון) והסאונד
-
יש לי mtk1, כשבאתי לקנות בלוטוס ל2 אוזניים המוכר אמר לי שכפי שהוא מכיר את המכשיר כמעט שום זוג אוזניות לא מתחברות אליו טוב מלבד סוג מסויים של אוזניות שיאומי.
למעשה גם בהם היתה לי תקלה, [לדעתי תקלה באוזניות ולא בגלל הבלוטוס של המכשיר.
ובסוף קניתי במקום אחר אוזניות עלומות שם שעובדות מעולה.
במהלך חיפושי בדקתי חברות רבות, וכמעט כולן התחברו למכשיר זה רק לאוזן אחת. -
@dfhzrhree כדאי שתחליף את הצבעים, רובא דעלמא לא מתעמקים בטקסט רק רואים כחול ואדום...
-
D dfhzrhree סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
(2) ראה כאן.
(3) ראה כאן.
(4) ראה כאן.
תודה לכל משתפי המידע!
דיסקליימר: המידע דלעיל משקף אך ורק מידע שהתקבל מהמשתמשים היקרים בפורום, ע"פ נסיונם האישי, כמובן שאין להסיק מכך מסקנות מוחלטות על כל מוצר שהוא, אלא כחוות דעת אישית בלבד) -
D dfhzrhree התייחס לנושא זה ב
-
אוזניות באדס 2 פרו (SM-R510) של סמסונג עבדו לי מעולה עם 4X4
רק צריך לדעת שהאוזניות האלו עולות הרבה הרבה יותר מהמכשיר עצמו!
ועדיין מחפשים אוזניות [של שתי אוזניים] במחיר נורמלי שעובדות עם ה4*4 יותר מעשרים דקות בלי שיקרוס. -
@אבי-0 אוזניות Y60 עובדות מעולה עם 4*4 מבחינת השמע, אך חלק מהאנשים טענו שלא שומעים אותי וחלק שומעים מעולה, אם זה לשמוע מוזיקה וכדו' הן מעולות.
-