סקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!
-
@יהודה13 כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
@dfhzrhree יש לי את האוזניות הכי יקרות וחדשות של jabra דגם jabra 7 elite pro
יש לי נוקיה 215 כשר
האוזניה עובדת אבל לא כמו שאמורה לעבוד, לא שומעים אותי מספיק טוב.
היה לי את הדגם של עלית אקטיב 4 ובמוזיקה זה לא עובד כ"כ טוב בפלא' נוקיה215 רק השאלה משהו מציע לי לקנות את הדגם jabra 7 elite pro האם עובד במוזיקה דחוףףףףףף
-
@ממש-מתחיל כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
היה לי את הדגם של עלית אקטיב 4 ובמוזיקה זה לא עובד כ"כ טוב בפלא' נוקיה215 רק השאלה משהו מציע לי לקנות את הדגם jabra 7 elite pro האם עובד במוזיקה דחוףףףףףף
סליחה את הדגם לא הפרו הדגםJabra elite active 75t
-
בשבועות האחרונים רכשתי Q7 של QLYX
המוכר ביצע עדכון גרסא במקום.
הבלוטוס שלו אכן טוב בהרבה מה T10 של ITOP, בעיקר במרחק הקליטה הT10 מאבד קליטה אפילו מחצי מטר אם הגוף חוצץ באמצע, משא"כ בQ7 שקולט גם ל5 מטר ויותר.
גם מבחינת ניתוקים וקריסות יש שיפור משמעותי בQ7 בהשוואה לT10,
אמנם גם הוא מאד רחוק ממושלם, יש לי אוזניות HE05 Pro Lenovo ולפחות פעמיים ביום האזניה מתנתקת ולא ניתן לשוחח לא במכשיר ולא באזניה עד לכיבוי המכשיר ולפעמים מספיק כיבוי הבלוטוס במכשיר, כיבוי האזניה לא פותר את הבעיה, אכן ב T10 הבעיה חמורה יותר גם ששם הקריסה הרבה יותר נפוצה וגם שלפעמים צריך פרק תהילים כדי להחזיר את המכשיר שיהיה ניתן לשימוש.
מבחינת קליטה, אני מאד מרוצה, שיפור ניכר משאר המכשירים, אמנם את רמי לוי הוא מאבד כל הזמן והוא הרבה פעמים במצב של שיחות חרום בלבד.
מבחינת סוללה, היא חלשה בהשוואה ל T10 ואני מטעין אותו יותר מפעם אחת ביום, היא ממש לא מחזיקה 7 שעות דיבור, אפילו לא מתקרבת.
בנוסף יש באג שפתאום הסוללה צונחת ל20 אחוז או ל3 אחוז ואחרי הטענה של כמה דקות הוא חוזר ל70-80 אחוז.
חסר לי מאד התאריך עברי במסך הראשי ובמסך נעילה.
לסיכום, יש לו הרבה מעלות, אבל רחוק מאד מאד מהציפיות שלי ממכשיר במחיר כזה, שמשווק כמכשיר איכותי וכו' -
@simon כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
מבחינת סוללה, היא חלשה בהשוואה ל T10 ואני מטעין אותו יותר מפעם אחת ביום, היא ממש לא מחזיקה 7 שעות דיבור, אפילו לא מתקרבת.
בנוסף יש באג שפתאום הסוללה צונחת ל20 אחוז או ל3 אחוז ואחרי הטענה של כמה דקות הוא חוזר ל70-80 אחוז.זה נראה שהבעיה לא במכשיר אלא בסוללה
חפש סוללה גרמנית (אם יש) שמתאימה לטלפון הזה ויהיו לך חיים שקטים יותר -
@simon כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
בשבועות האחרונים רכשתי Q7 של QLYX
המוכר ביצע עדכון גרסא במקום.
הבלוטוס שלו אכן טוב בהרבה מה T10 של ITOP, בעיקר במרחק הקליטה הT10 מאבד קליטה אפילו מחצי מטר אם הגוף חוצץ באמצע, משא"כ בQ7 שקולט גם ל5 מטר ויותר.
גם מבחינת ניתוקים וקריסות יש שיפור משמעותי בQ7 בהשוואה לT10,
אמנם גם הוא מאד רחוק ממושלם, יש לי אוזניות HE05 Pro Lenovo ולפחות פעמיים ביום האזניה מתנתקת ולא ניתן לשוחח לא במכשיר ולא באזניה עד לכיבוי המכשיר ולפעמים מספיק כיבוי הבלוטוס במכשיר, כיבוי האזניה לא פותר את הבעיה, אכן ב T10 הבעיה חמורה יותר גם ששם הקריסה הרבה יותר נפוצה וגם שלפעמים צריך פרק תהילים כדי להחזיר את המכשיר שיהיה ניתן לשימוש.
מבחינת קליטה, אני מאד מרוצה, שיפור ניכר משאר המכשירים, אמנם את רמי לוי הוא מאבד כל הזמן והוא הרבה פעמים במצב של שיחות חרום בלבד.
בנוסף יש באג שפתאום הסוללה צונחת ל20 אחוז או ל3 אחוז ואחרי הטענה של כמה דקות הוא חוזר ל70-80 אחוז.
חסר לי מאד התאריך עברי במסך הראשי ובמסך נעילה.
לסיכום, יש לו הרבה מעלות, אבל רחוק מאד מאד מהציפיות שלי ממכשיר במחיר כזה, שמשווק כמכשיר איכותי וכו'איזה סוללה קיבלת שקנית?
-
גרמנית הכי טובה מניסיון, תאמת לא ניסיתי את החדשה של הQ7 אבל ברור שהגרמנית הכי חזקה! ולשואלים יש גרמנית ל4X4 וQ7 וזה אותו סוללה של הC2.
-
היצרן טוען שצריך לגמור את הסוללה עד הסןף ואז להטעין ל-100 ועם הזמן הסולל התשתפר.
(כמודמני שזה תהליך יעיל בכל סוללה) -
@שמואל-ששון כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
גרמנית הכי טובה מניסיון, תאמת לא ניסיתי את החדשה של הQ7 אבל ברור שהגרמנית הכי חזקה! ולשואלים יש גרמנית ל4X4 וQ7 וזה אותו סוללה של הC2.
מה זה Q7
כמה דגמים יש ל4X4? -
@עניו-כמשה זה לא דגם של 4X4 אלא חברה אחרת שהיא כביכול חברת בת של אסקולס שהוציאה את אותו פלאפון עם כמה שיפורים.
-
@שמואל-ששון כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
@עניו-כמשה זה לא דגם של 4X4 אלא חברה אחרת שהיא כביכול חברת בת של אסקולס שהוציאה את אותו פלאפון עם כמה שיפורים.
ומה יותר טוב באמת
או מה ההבדלים ביניהם? -
@עניו-כמשה יש כמה וכמה הבדלים אבל אומרים שהQ7 יותר טוב אני לא בטוח בזה, מה שברור שהמקשים שלו יותר נוחים ורכים בשונה מה4X4 שהמקשים שלו זה המקשים הכי מעצבנים שראיתי בחיים....
-
יש לי אוזניות של אפל פרו שתים הכי חדש השאלה היא שאני משתמש בפלאפון הכשר והכי טוב בפלאפון הכשר בלוטוס זה 4X4 או Q7 השאלה היא האם כבר עדיף לקנות את הג'ברא פרו 10 הדגם החדש או להישאר עם האפל כי לכו' באפל כל השכלולים עובדים רק באיפון או אנדרואיד מתקדם ואז אין לי שימוש בשיכולים