סקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!
-
-
@dfhzrhree השבוע הי' במשנת יוסף אוזניה נשלפת בלוטוס 5.1.
NOA X8 PRO במחיר 118 ₪.
שמעתי ממי שקנה עבור 4*4, מתחבר טוב, שומע טוב ונשמע טוב, והמכשיר אינו קורס. -
-
@dfhzrhree מכשיר 4X4 עם אוזניות airpods 2 מתחבר, אך עם תקלות של ניתוקים לא מוסברים שתוקעים את הבלוטוס עד להפעלה מחדש של המכשיר.
עריכה נשמח לעדכון טבלת התוצאות...
-
@יעקב-ישראל עבדו לך גם בשיחות מעולה? (הSM-R510)
@dfhzrhree הקופסא של האוזניות בצבע כתום? (כי נראה לי שראיתי אותם במכירה בב"ב...) -
פוסט זה נמחק!
-
@יוסי-שווארץ כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
@dfhzrhree פלפון 4*4 איירפודס פרו לשיחות הוא בסדר למוזיקה לא
לא נכון עבד לי מעולה גם למוזיקה
-
@שמואל-ששון כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
@יעקב-ישראל עבדו לך גם בשיחות מעולה? (הSM-R510)
כן וברמה גבוהה מאוד
-
לתועלת הציבור יש אוזניות ממש טובות שקניתי בדידי פון ב"ב עולות באזור ה250 שמצוינות ל4X4 חיקוי של איירפודס, הנה צילום מסך
עריכה: לאחר כמה ימי שימוש, מצאתי שני באגים קטנטנים (ממש!!),- בשמיעת מוזיקה, מדי דקה או קצת יותר יש עצירה קטנה, או יותר נכון בלבול קטן במוזיקה, אבל ממש לא מורגש בקושי,
- כשמתחילים שיחה ואוזנייה אחת מחוברת, ומוציאים את האוזנייה השנייה מהקופסא כדי להכניס לאוזן, פתאום הפלאפון מתאפס והמסך משחיר וכל הרשת קורסת ואז מחפש רשת והשיחה האחרונה אפי' לא מופיעה ביומן שיחות, למי שיש פתרון אשמח שיכתוב פה.
תודה!
-
@שמואל-ששון לגבי בעיה 1 כבר דווח לעיל.. לא קשור לאוזניה, יותר קשור לגרסה.
-
@תודה-לבורא-עולם כן, אבל בJBL זה היה יותר משמעותי העצירה היתה יותר מורגשת, לכן אני ממליץ על אלה. וחוץ מזה אני עשיתי גירסה כבר, וזה לא שינה הרבה... מה שנותר לחכות לגירסה הבאה...
-
@dfhzrhree יש ברשותי אוזניות Apple AirPods Pro 2 של אפל (קצת יקר ...)
עם נוקיה 215 עובד בסדר
עם הפלאפון פירסט פון פרו 30 לא עובד טוב. בפעם הראשונה זה מתחבר ואח"כ כל פעם זה מתחבר ומתנתק מייד
חוזר לעבוד רק לאחר מחיקת האוזניה וחיבורה מחדש.עם ה 4X4 עובד מעולה.
@dfhzrhree כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
אם היה מכשיר איכותי שעולה כפול מהאוזניות הללו - היו נמצאים מספיק לקוחות גם במחיר כזה, הבעיה שאין...
באוזניות - יש, הן לא צריכות הכשר...מצטרף להנ"ל ... מניסיון ...
אני רוצה רק פלאפון כשר ועדיין רוצה לשמוע אנשים ...