Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מכרו השבוע (ואתחנן) במשנת יוסף אוזניות דגם Y60 שמתחברות מעולה ל4*4 ולנוקיה 215, מסתמא לעוד מכשירים של בלוטוס 5.0 ומעלה. השמע מעולה המיקרופון הרבה פחות.
@אבי-0 אוזניות Y60 עובדות מעולה עם 4*4 מבחינת השמע, אך חלק מהאנשים טענו שלא שומעים אותי וחלק שומעים מעולה, אם זה לשמוע מוזיקה וכדו' הן מעולות.
@dfhzrhree https://yahalomd.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-bluetooth-tws-y60-בצבע-שחור/
@מייקל
תודה! עודכן! היה ברוך!
למסוקרנים:
@dfhzrhree שתף את ועדת הרבנים לענייני תקשורת...
@Harwona אין לי טלפרינטר זמין... אם תשאיל לי את שלך - אוכל לשתף אותם בממצאים המדהימים...
@ועדת-הרבנים-לענייני-תקשורת
@מייקל כתב בסקר | בלוטוס + טלפון כשר, עובד טוב? שתף מנסיונך!:
אוזניות Y60 עובדות מעולה עם 4*4 מבחינת השמע
תודה! האם אפשר לשמוע בהם (לדוגמא שיעור בקול הלשון) יותר מחצי שעה מבלי שהמכשיר יקרוס?
אני משתמש בשיאומי qin s1+ ובאוזניות jbl tune500bt וזה עובד לי לשיחות ולמוזיקה מצויין!!
@אבי-0 לא בדקתי עם סטופר, אבל הן עובדות לי לפחות שעתייים ברצף. רק חשוב להדגיש שיש כאלו שאומרים שהם לא שומעים אותי טוב. וכן יש להם מדי פעם רעשים סטטיים. הדירוג שלי 7 מתוך 10
@dfhzrhree השבוע הי' במשנת יוסף אוזניה נשלפת בלוטוס 5.1. NOA X8 PRO במחיר 118 ₪. שמעתי ממי שקנה עבור 4*4, מתחבר טוב, שומע טוב ונשמע טוב, והמכשיר אינו קורס.
סתם שאלה 4*4 יש לו בלוטוס די מתקדם אז הוא עובד טוב? או שגם לא יש בעיות?
יש לי JBL Tune 230NC TWS רציתי לברר אם איזה פלאפון הוא עובד הכי טוב?
בשיאומי Q1 מתנתק אחרי 3 דקות
מישהו יודע איך זה עובד ביאנג? Samsung Galaxy Buds2 SM-R177 True Wireless
ואולי אחת ולתמיד איזה גירסת בלוטוס מתאימה ליאנג?
@חברמן לי יש את הגירסה אחת מתחת אלה (לא בדיוק יודע מה השמות אבל נראה לי ששלך PRO ושלי לא) וזה עובד מצוין במדיה ובשיחות לא כ"כ
@מומי-ארזי 4 על 4 וארפודס פרו אובדות מעולה