באג | בעיה בחיבור בלוטוס מסויים, שגורם למכשיר הפעלה מחדש.
-
יש לי מכשיר סמסונג פוקט, וראיתי במרוצת השנים, שיש התקני בלוטוס מסויימים שברגע שאני מחבר אותם, הטלפון משתגע ועושה הפעלה מחדש, כנראה מדובר בגרסה מסויימת של בלוטוס.
עד היום זה לא ממש הפריע לי, אבל עכשיו התקנתי מולטימדיה ברכב, והתברר לי שזה הבלוטוס שגורם לטלפון שלי הפעלה מחדש, מה אני עושה??? -
-
@מיישה אתה מפעיל מצב מפתחים בטלפון, מחבר את הטלפון למחשב, פותח במחשב adb, מריץ את הפקודה הנ"ל, ואז יווצר לך קובץ טקסט בתיקייה של ה adb עם הלוג (יומן מערכת) של הטלפון שמה אפשר לראות את כל הפעולות שהטלפון ביצע אולי נבין מה גורם לתופעה שציינת.
-
@Harwona כתב בבאג | בעיה בחיבור בלוטוס מסויים, שגורם למכשיר הפעלה מחדש.:
@מיישה אתה מפעיל מצב מפתחים בטלפון, מחבר את הטלפון למחשב, פותח במחשב adb, מריץ את הפקודה הנ"ל, ואז יווצר לך קובץ טקסט בתיקייה של ה adb עם הלוג (יומן מערכת) של הטלפון שמה אפשר לראות את כל הפעולות שהטלפון ביצע אולי נבין מה גורם לתופעה שציינת.
זה כבר 10 דקות מוריד קבצים, זה פלאפון שקיים 10 שנים, זה כנראה ארוך...
בינתיים מעלה לך את הרשימת שגיאות אם זה יעזור.
b7e06787-c3ff-4771-be37-ad699101f9a5-bugreport_list.txt
5b7af73f-4ff7-455a-baa0-6a5673630418-logcat_list.txt -
אתה יכול להתקין אפליקציות בטלפון שלך?
אם כן נסה להשתמש בתוכנה לניהול התקני הבלוטוס כגון זו Bluetooth Auto Connect.xapk -
@אני-אני-אני כתב בבאג | בעיה בחיבור בלוטוס מסויים, שגורם למכשיר הפעלה מחדש.:
אתה יכול להתקין אפליקציות בטלפון שלך?
אם כן נסה להשתמש בתוכנה לניהול התקני הבלוטוס כגון זו Bluetooth Auto Connect.xapkתודה, אך הטלפון שלי אנדרואיד 4 ואיננו תומך בקובץ זה.
-
@מוגן כתב בבאג | בעיה בחיבור בלוטוס מסויים, שגורם למכשיר הפעלה מחדש.:
@מיישה אגב אני חווה את זה בטלפון נוקיה C2, כל פעם שהוא מתחבר לרכב.
מצאתי פיתרון, אני לא יודע האם זה יועיל גם לנוקיה, אבל באנדרואיד זה וודאי עובד, פשוט לבחור שהבלוטוס יתחבר רק לשמע שיחה, ולא לשמע מדיה, ואז זה לא נכבה.