עזרה בביטול מצב windows home in s mode
-
@אברך-מייבין תשדרג דרך הכלי אבל זה נראה לי ישדרג לך ל2004
-
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה בביטול מצב windows home in s mode:
@אברך-מייבין תשדרג דרך הכלי אבל זה נראה לי ישדרג לך ל2004
סיכמנו שהכלי לא עובד אצלי...
-
@אברך-מייבין אמר בעזרה בביטול מצב windows home in s mode:
סיכמנו שהכלי לא עובד אצלי...
אה אוקיי
סליחה
אבל זה מוזר תבדוק למה
זה פשוט הכי נח -
@אברך-מייבין פה מיקרוסופט טוענים שזה אולי בגלל שאין מספיק מקום במחשב לעדכון
יתכן?
ויש פה עוד משהו
בקיצור תחפש בגוגל לפי קוד השגיאהX80072EFD-0X20000
-
בזבוז זמן, מניסיון לא עוזר שום דבר חוץ מלצאת ממצב S MODE ע"י הפעלה ודרך הרשת. אני ניסיתי [בין השאר] ע"י ISO של וינדוס ENTER PRISE וזה נהיה enter prise s-mode
הפתרון של הכרטיס רשת אלחוטי הוא מצוין.
ולפני שאתה מחפש משיהו עם חיבור קוי תבדוק שיש למחשב מקום לחיבור קוי [RJ-45] כי הרבה מחשבים חדשים מגיעים בלי חיבור קוי, וצריך לקנות מתאם שעולה יותר מהאלחוטי.
נ. ב. לפני ההפעלה תצטרך להתקין את גרסת וינדוס הום בחזרה [לא מה שמורידים כקובץ ESD אלא ההורדה הרשמית של מייקרוסופט] ורק אז תוכל להפעיל אותו -
@אברך-מייבין לא יעזור לאתחל את הדיסק קשיח לחלוטין כי ההתקנה מזהה שלמחשב הזה צריך להתקין וינדוס S.
יצא לי לאחרונה בכמה מחשבים שתוכנת ההתקנה זיהתה לבד שיש למחשב רישיון לוינדוס HOME ואפילו לא יכולתי לשנות את זה וגם לא התבקשתי להזין קוד.
באם יש למחשב יציאה לכבל רשת, בעז"ה אוכל לעזור לך במודיעין עילית. -
@YAAKOVSAS אמר בעזרה בביטול מצב windows home in s mode:
@יהודה-12 אני לא יודע למה אתה קובע ככה, היה לי פעם בעיה כזאת בדיוק ומחקתי את כל המחיצות ואז הוא נתן לי התקנה חלקה בלי S ואני מדגיש דוקא את כל המחיצות
א"א להתקין וינדוס בלי למחוק את כל המחיצות בכל אופן, אז כמובן שכל מי שמדבר פה שניסה ג"כ מחק את כל המחיצות. ובכל זאת לא הצליח, אולי זה תלוי איזה גירסה של וינדוס זה [נראה לי שבגרסאות הישנות היה יותר קל לצאת אבל זה השערה]
-
יישר כח לכל החברים הצדיקים ובעלי החסד.
אכן, כמו שכתב @יהודה-12 לא עוזר שום דבר חוץ מלהתחבר לרשת ולעבור דרך חנות מייקרוסופט למערכת הפעלה windows home רגילה.
בסוף הלכתי לחנות ששם קנו את המחשב, ובעל החנות בטוב לבו חיבר לי כרטיס רשת חיצוני, וכך יכולתי להעביר את המחשב לwindows home רגיל. -
@כוכב-שמח אמר בעזרה בביטול מצב windows home in s mode:
@YAAKOVSAS זה לא תלוי בוינדוס זה תלוי במחשב!!!
כמה שזה נשמע לא הגיוני אני החלפתי דיסק קשיח בכמה מחשבים והתקין לי HOME, ובחיבור הראשון לאינטרנט הוינדוס הופעל מעצמו.הסריאל צרוב בביוס
עיין כאן למשל
עריכה : עיין כאן ויכוח ארוך בין @משחזר-מידע ועוד, והתשובה הסופית של @yzahn