יש מטען נייד שמטעין ללא הפסקה?
-
אני צריך בדחיפות מטען נייד שמטעין ללא הפסקה, כלומר שאפילו אם המכשיר אותו הוא מטעין כבר מלא, אז שימשיך להטעין (כאילו הוא שקע), ולא שאצטרך ללחוץ על כפתור המטען הנייד כדי להטעין שוב, מישהו מכיר? ואם כן נא לשלוח קישורים, תודה רבה.
-
@טיפש-מחוכם יש לי כזה מאמזון שיש בו אופציה כזו, אין משלוח לארץ מאמזון אבל אולי תמצא אותו באיביי או עלי.
-
@Uri-W תודה רבה, אולי תעזור לי איך לחפש בעלי וכדומה, כי אינני יודע איך לחפש את זה! כלומר איך אני מגדיר את העניין שהוא מטעין כל הזמן...
דרך אגב אתה בטוח שזה עבד לך? כי לא כתוב על זה פרטים כאלו, (אולי לא אמור להית כתוב, מה שתגיד)
בקיצע'ר אם מישהו יודע על משהו ישראלי שיגיד, כי זה גם בעיה עם השקעים שלו... -
@טיפש-מחוכם בדקתי שוב, האנקר לא נשאר דלוק לתמיד, גם במצב חסכוני אחרי שעתיים עובר למצב רגיל ואז כבה.
יש את זה: https://www.amazon.com/Voltaic-Systems-Formerly-Battery-Samsung/dp/B07ZS3WYZY?th=1 לא יודע איפה אפשר להשיג.
-
@טיפש-מחוכם אני סקרן, ואולי מתוך סקרנותי נמצא פתרון שלא חשבת עליו
לשם מה אתה צריך מוצר כזה? -
@טיפש-מחוכם ואיך אתה יודע שעל @אין-דופי אתה כן יכול לסמוך?
-
@אין-דופי
אני יסביר לך במה מדובר,
יש לי מכשיר הקלטה של חברת - sonic (סוניק) הדגם הכי מתקדם,
ואני מעוניין להקליט איתו הקלטה של יומים, הבעיה היא כמובן שהבטריה נגמרת אחרי כ15 שעות פעילות,
ואם אני מכניס מטען נייד רגיל, אז אחרי שהוא גומר להטעין את המכשיר, אז המטען נייד נכבה, וכשחסר בטריה במכשיר הקלטה, הוא כבר לא חוזר להטעין אותו.
אני מחפש מטען נייד שכשהוא מזהה אוטמטי שחסר בטריה במכשיר הקלטה הוא מתחיל להטעין אותו פעם נוספת.אשמח לשמוע מי מכיר כזה סוג מטען נייד,
תודה רבה -
@אין-דופי כתב ביש מטען נייד שמטעין ללא הפסקה?:
אני יודע שבבוסטרים מסויימים של התנעה (לא החכמים, אלו הטיפשים) חיבור הUSB עובד ללא הפסקה.
אגב, זה גם יתן לך טווח סוללה ענק.בזה ספצפית יש בעיה שזה ממש ענק, אני מחפש משהו יותר קטן.
-
@טיפש-מחוכם לכאורה לתכונה שאתה מחפש שתמיד יש הטענה קוראים Always On
בהצלחה -
@טיפש-מחוכם יש לך את זה אבל זה קצת יקר
-
@טיפש-מחוכם את מי אתה רוצה להקליט בשבת
-
@טיפש-מחוכם כתב ביש מטען נייד שמטעין ללא הפסקה?:
@אין-דופי
אני יסביר לך במה מדובר,
יש לי מכשיר הקלטה של חברת - sonic (סוניק) הדגם הכי מתקדם,
ואני מעוניין להקליט איתו הקלטה של יומים, הבעיה היא כמובן שהבטריה נגמרת אחרי כ15 שעות פעילות,
ואם אני מכניס מטען נייד רגיל, אז אחרי שהוא גומר להטעין את המכשיר, אז המטען נייד נכבה, וכשחסר בטריה במכשיר הקלטה, הוא כבר לא חוזר להטעין אותו.
אני מחפש מטען נייד שכשהוא מזהה אוטמטי שחסר בטריה במכשיר הקלטה הוא מתחיל להטעין אותו פעם נוספת.אשמח לשמוע מי מכיר כזה סוג מטען נייד,
תודה רבההאם אין למכשיר אופציה של שימוש עם חיבור לחשמל?
אם כן פשוט תחבר אותו לחשמל וזהואם לא יתכן ויהיה לך יותר זול לקנות מכשיר הקלטה שתומך בזה (ZOOM למשל) ולקבל איכות הקלטה ברמת אולפן
-
@A0533057932 תודה על העזרה, אבל יש לי עניין מיוחד במכשיר שאני משתמש... וגם שאין לי שקע, אני נשאר לעמוד בשלי שאני צריך מטען נייד, למישהו יש רעיונות?
-
@טיפש-מחוכם
אם מדובר במכשיר כל כך מתקדם, סביר להניח שיש לחברת סוניק אפליקציה שתנהל אותו.
נסה לחפש את האפליקציה ותראה אם יש מה לעשות עם זה.אה, ותחליף את הניק הזה . קשה לפנות אליך בתבונה עם שם כזה -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!