Chromebook פריצת סיסמת משתמש
-
יש לי כרומבוק כדי להפעיל למצב התקנת APK אתה צריך בהפעלת הכרומבוק ללחוץ על CTRL וESC והסמל ריענון שנמצא שני מקשים ליד הESC
כאשר אתה לוחץ על כולם ביחד זה יראה לך מסך לבן שישאל אותך אם לעבור למצב מפתחים ותצטרך ללחוץ אנטר ואז המכשיר יפעיל את מצב מפתחים (בערך 5 דקות לוקח לו) רק אסור ללחוץ על רווח כיון שהוא מאפס לך את המכשיר (והחיסרון שלבינתיים לא מצאתי לו פיתרון הוא שכל הפעלה של הכרומבוק הוא יראה לך את המסך הלבן ותצטרך ללחוץ על קונטרול D שהסיכון שפעם אחת תפתח את הכרומבוק ותלחץ על מקש הרווח ותאפסאת הכרומבוק בכל אופן עשה כרצונך....)מה גם שניתן להעבירו לווינדוס תראה במדריך כאן: https://www.thefastcode.com/he-ils/article/how-to-install-windows-on-a-chromebook
תלוי גם במפרט הכרומבוק שלך מעבד וכדומה.
בכל אופן תעשה כהבנתך -
לעולם לא קרה לי אבל זה מה שהבנתי אע"פ שאני ככה כבר שנה וכל פעם אני לוחץ קונטרול D והכל עובד בסדר ולא התאפס לי בטעות לבינתיים.
ולגבי המפרט זה פשוט מאוד פשוט בהגדרות במידע על הטאבלט (כרומבוק) הוא כותב שם האם זה INTEL או AMD וכדומה (וגם חשוב זה לבדוק כמה זיכרון יש לך בכרומבוק לפחות 64 גיגה עם אתה רוצה להעבירו לווינדוס... -
בטוח מתאפשר התקנת ווינדוס בכל אופן גם עם המחשב שלך לא חזק יותר מדי אפשר להתקין עליו ווינדוס XP וכדומה שהדרישות מערכת שלהם הם מינימום ובטוח יוכל להריץ אותם (ולמה שלא תתקין לינוקס אובנוטו?)
השאלה גם למה אתה צריך את ווינדוס כיון שתפוצות לינוקס יש הרבה ויש גם אם הרבה תוכנות טובות...