הפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?
-
@צדיק-תמים כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
טריגר "מאקרודרואיד התחיל
התחיל או איתחול?
-
@מיישה כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
תודה על העזרה!
אני לא יודע לאן אתה חותר , אבל אם זה לאפליקציה מסוימת שתיפתח בשביל רכבים,
אפשר להכין לאונצר ב kodular , שיפתח את האפליקציה הזאת. ולהגדיר אותה כמסך הבית. -
@משה-144 כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
@מיישה כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
תודה על העזרה!
אני לא יודע לאן אתה חותר , אבל אם זה לאפליקציה מסוימת שתיפתח בשביל רכבים,
אפשר להכין לאונצר ב kodular , שיפתח את האפליקציה הזאת. ולהגדיר אותה כמסך הבית.אני אסביר לך לאן אני חותר, ואולי יהיה לך רעיון בשבילי, בחסימה של מולטימדיות שהעליתי, (קידס פלייס פרימיום), יש מעלה מאד גדולה, שלא צריך להיות כל הזמן על מסך הבית (המכוער) של קידס פלייס, אלא אפשר להיות עם המסך בית הרגיל שמגיע עם המערכת, וכל מה שחסום, חסום גם שם, מה הקאצ'? שבשביל שהחסימה תפעל, צריך שבהדלקת המערכת, קידס פלייס יופעל לרגע, ואז הכל חסום, אבל אפילו שזה מוגדר בקידס פלייס, זה לא עובד, אז אני צריך משהו חיצוני שיפעיל לרגע את הקידס פלייס, אז יש מערכות שבהגדרות הפנימיות של המערכת, אפשר להגדיר שבשעת הפעלת המערכת יופעל אפליקצייה מסויימת, ואז הכל נפלא, אבל יש מערכות שאין את האופצייה הנ"ל, אז חשבתי לעשות את זה עם מאקרו דרואיד, ואכן, בזכות @צדיק-תמים מצאתי את האפשרות, ובזמן הפעלת המערכת זה נדלק אוטומטית, אבל עכשיו אני תקוע, כי אפשר להסיר את ההתקנה של המאקרו דרואיד, לעשות הפעלה מחדש והכל נפל, אז אני חייב למצוא דרך למנוע את הסרת מאקרו דרואיד, או אם יש לך פיתרון אחר, ממש תודה!
-
@צדיק-תמים
פעולות במקרודרואיד? איזה? יש לך שמץ של רמז?
וברור, ההגדרות נעולות.אתה לא צריך להגיע לפעולה שדורשת מנהל התקן, בשביל לעשות את מאקרודרואיד למנהל התקן.
אני הרגע הפעלתי לבדיקה מנהל התקן באנדרואיד 11
הגדרות>אפליקציות והתראות > גישה מיוחדת > אפליקציות לניהול המכשיר,
אם אתה לא מצליח לגשת לזה, תנסה להסיר את קידס פלייס, ואז יעלה לך התראה שאי אפשר להסיר עם אפשרות למעבר לאפליקציות ניהול המכשיר בהגדרות.
ככה זה אצלי בכל מקרה, לא במולטימדיה כמובן. -
@משה-144 כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
@צדיק-תמים
פעולות במקרודרואיד? איזה? יש לך שמץ של רמז?
וברור, ההגדרות נעולות.אתה לא צריך להגיע לפעולה שדורשת מנהל התקן, בשביל לעשות את מאקרודרואיד למנהל התקן.
אני הרגע הפעלתי לבדיקה מנהל התקן באנדרואיד 11
הגדרות>אפליקציות והתראות > גישה מיוחדת > אפליקציות לניהול המכשיר,
אם אתה לא מצליח לגשת לזה, תנסה להסיר את קידס פלייס, ואז יעלה לך התראה שאי אפשר להסיר עם אפשרות למעבר לאפליקציות ניהול המכשיר בהגדרות.
ככה זה אצלי בכל מקרה, לא במולטימדיה כמובן.אני אבדוק את זה, ההגדרות במולטימדיה הם ערוכות ושונות מכל מכשיר, אבל העלית כיוונים טובים...
תודה!מצאתי!
זה דורש מנהל מכשיר...
-
@צדיק-תמים כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
@מיישה בתנאי שבוחרים גם לנעול את המסך, כיבוי לבד לא דורש את ההרשאה
לא יודע, זה לבד ביקש הרשאה...
עוד שאלה, יש טריגר של שחרור זיכרון? -
@נחום-גמזו כתב בהפעלת אפליקצייה באופן אוטומטי בכל הדלקת המכשיר, ע"י מאקרודרואיד, אפשרי?:
אבל עכשיו אני תקוע, כי אפשר להסיר את ההתקנה של המאקרו דרואיד,
הבנתי שהסתדרת כבר, אבל סתם שאלה למה שלא תחסום את המתקין חבילה?
חסמתי, זה לא השתנה....