שכחתי סיסמה.
-
@YOLEVI תוכל למחוק את התיוג ממישהו 12 הוא כתב כמה פעמים שהמדריך שהעלה עובד רק על מחיצת Data שאינה מוצפנת.
מה שכתבו על דיסק אונקי זה מצד שיהיה בכלל גישה לקובץ אבל מכיוון שהקובץ 'ניגש' למחיצת דאטא ומוחק כמה קבצים אז הוא לא יכול לפעול על מחיצה מוצפנת. -
-
@צדיק-תמים בעיקרון הפרשנות שלך נכונה. הרעיון של ההצפנה נועד למנוע ממישהו זר לגשת לנתונים האישיים ללא הסכמתך, בתכלס גוגל שיתפו את צורת ההצפנה בקוד הפתוח שלהם תוכל לקרוא על זה כאן, ומכאן הדרך קצרה (לפחות בראש היהודי...) לדעת כיצד להסיר את ההצפנה, וכבר כיום יש כמה וכמה מדריכים כיצד לבצע זאת כמובן שחלקם לא ממש עובדים מכיוון שבאנדרואיד מתקדם יותר גוגל השתמשו בשיטות הצפנה נוספות... בכל אופן מי שיעבוד קשה יצליח לפתוח גם את זה.
במחשבה שניה נראה לי שלא הבנתי אותך היטב, אתה מתכוון לומר שכשמסירים את ההצפנה הנתונים נמחקים? הגיוני מאוד, מצד שני לפי שיטות ההסרה שקראתי זה לא ממש נראה ככה אבל הגיוני מאוד כדבריך. -
@צדיק-תמים אם הנתונים נמחקים אז א"א לגשת אליהם ללא מפתח ההצפנה, בעצם בכל הפעלה של הטלפון מפתח ההצפנה עולה וכך מוצגים הנתונים של מחיצת דאטא, ברגע שעושים שינויים במחיצות אחרות שאחראיות על ההצפנה אז הנתונים נמחקים וכך גם אם היה מידע כלשהו הוא נמחק וכעת הטלפון יידלק כאילו (באמת...) עבר פרמוט. מה לא הגיוני בזה?
אגב, זה דומה למה שקורה באיפוס מחיצת דאטא באמצעות ריקברי TWRP שזה לא ניגש לנתונים עצמם אלא פשוט מאפס את המחיצה. (בדיוק מה שאפשר לעשות עם כל תוכנת צריבה...) -
@שלוימי כתב בשכחתי סיסמה.:
שככתי את הסיסמה בf21 pro יש למשהו מושג איך אני יכול לפתוח את הפלאפון עכשיו?
אם אתה רוצה אני יכול לאפס לך בשמחה. אפשר גם מרחוק.
-