גיבוי/שינוי גודל/הסרת אפליקציות במחיצת super.img דרך הפלאפון
-
תמיד רצית לשאוב את השינויים שעשית ב system של המכשיר שלך לגיבוי?
ניסית לעשות שינוי במחיצת המערכת במכשיר שלך ולא היה לך מקום ב system ?
לא הצלחת לקבל שורש RW (קריאה וכתיבה) למכשיר שלך (לא ניתן ליצור שינוים במערכת גם לאחר ביצוע רוט)?
רצית ליצור קושחה מותאמת אישית בלי כל האפליקציות שגוגל דחפו לך?
המדריך הזה הוא הפיתרוןדרישות
-המכשיר שעליו אתם רוצים לעבוד מושרש ועם לפחות 5 GB אחסון פנוי
-אמולטר מסוף לאנדרואיד עדיף להשתמש ב termux (קישור להורדה ישירה מגיטהאב) או באמולטור שיש ב mt mangar
-התקינו את הקובץ זיפ הזה RO2RW.zip ניתן להתקין דרך twrp או דרך אפליקציית מג'יסק במודלים > התקן מאחסוןמוכנים?
אפשר להתחיל
היכנסו למסוף והקישוsu
פקודה זו תיתן הרשאות שורש לעמוד הזה
כעת הקישוro2rw
כעת יעלה לכם המודל ותינתן לכם אפשרות לבחור 1 להמשך ויצירת super חדש ו2 לבירור גודל המחיצות (product/system/vendor) במכשיר שלכם
להמשך במדריך הקישו1
כעת תינתן לכם האפשרות לבחור לאיזה גודל תרצו להגדיל את המחיצות שלכם (ניתן להגדיל לפי אחוזים או לפי מגה בית ספציפי קחו בחשבון שאם אין לכם הרבה ג'יגה במכשיר לא מומלץ להגדיל כ"כ את מחיצת המערכת דבר שיתפוס לכם נפח איחסון אם אתם לא צריכים)
אני הקשתי3
כעת תשאלו אם לאשר את ההגדלה כפי שבחרתם או לשנות 1 לאישור 2 לשנות
אני הקשתי1
כעת ניתנת אפשרות תיקון של הצפנת נתונים המכונה DFE (במילים קצרות זה יכול למנוע בעיות עם הצפנה של מחיצת data ולא לחייב מחיקת נתונים בעת צריבת super להרחבה כאן)
אולם באפשרות זו יש יתרונות וחסרונות ולכן למי שלא יודע מה הוא עושה אני ממליץ לדלג וללחוץ1
כעת המערכת תזהה את המחיצות שאצלכם במכשיר המתינו טיפה עד שתראו את השורה
Enter any key to continue
הקישו על כל כפתור כדי להמשיך
כעת תשאלו האם ברצונכם למחוק אפליקציות מה super שנשאב מהמכשיר שלכם לקבלת רשימת האפליקציות ומחיקתם הקישו 1 לדילוג הקישו 2אם לחצתם 1 תקבלו רשימה של אפליקציות מערכת שמותקנות אצלכם מחולקות לפי גודל של האפליקציה להסרה בחרו את המספר שליד האפליקציה ותשאלו האם לאשר מחיקה הקישו 1 לאישור שימו לב לא למחוק אפליקציות שאתם לא בטוחים מה הם עושות לאחר שסיימתם לבחור מה תרצו להסיר הקישו 1 להמשך המדריך
כעת תשאלו האם ברצונכם ליצור גיבוי למחיצה הישנה של המכשיר לאישור הקישו 1 להמשך הקישו
2
כעת המערכת תשאל אותכם לאיזה מצב צריבה תרצו את המחיצה
לצריבה בתוכנות צריבה הקישו1
והמערכת תייצר עבורכם מחיצה מותאמת אישית לצריבה בכל מכשיר שתרצו!! (מאותו דגם....)
ושאלה אחרונה שתשאלו האם תרצו לייצר מחיצת vbmate לצורך אימות של הבוטלאודר גם בזה מי שלא מבין אני ממליץ לא להתעסק ולצרוב את ה super רק במכשירים שהוא פתח להם את הבוטלאודר
ולכן בחרתי1
לדלג על השלב הזה
זהו כעת תמצאו בזיכרון המכשיר בתיקיה הראשית בתיקיה בשם RO2RW_SUPER את המחיצה המותאמת אישית שלכם בשם
super-rwsparse-fastboot
המדריך הנ''ל רק יוצר מחיצה מותאמת אישית ועדיין יש צורך לצרוב את המחיצה בתוכנת צריבה (sp flash tool וכדו') בשביל לראות את השינויים במכשיר
תהנו
כמובן שאין במדריך זה לקיחת אחריות על שום נזק -
@mefateach כתב בגיבוי/שינוי גודל/הסרת אפליקציות במחיצת super.img דרך הפלאפון:
@מאן-דאמר מסתבר שהכל חוזר באיפוס..
אפילו אם אני צורב את זה לטלפון אחר?
-
@mefateach כתב בגיבוי/שינוי גודל/הסרת אפליקציות במחיצת super.img דרך הפלאפון:
@חכם-ישראל איך תצרוב?? שאיבה לא נראה לי תמשוך את המחיצה הזאת.
זה ברעיון של המדריך שהוא שואב החוצה את המחיצת הסיסטם בשביל לצרוב הלאה.....
-
@zalmensmok אאל״ט שגיאה