חיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד
-
אני מחבר דיסק און קי לנגן אנדרואיד על ידי מתאם והוא כותב לי שהוא רק. ולא מצליח לקרוא את האון קי.
אולי זה כי יש הגבלה לכמות ג'יגה שהנגן מסוגל לקרוא דרך מתאם חיצוני [דרך כרטיס זיכרון הנגן יכול לקרוא גם 256 ג'גה, השאלה אם דרך מתאם הוא גם יכול לקרוא כמות כזו של ג'יגה] -
@בין-אדם-לחבירו הנגן יכול לקרוא כל כמות
מה שהוא לא יכול זה לקרוא מערכות קבצים מסויימות - exfat לדוגמה שרוב הכרטיסים והאונקיים הגדולים (בנפח) באים איתהאם נרצה שניה לפשט את המושג "מערכת קבצים" אפשר לומר שזאת הצורה שבה הקבצים מסודרים על הכונן - הסבר פשטני מאוד ולא ממצהאפשר לפרמט את האונקי (הכי קל עם רופוס) לפורמט fat32 וזה יעבוד (שימו לב שזה ימחק את כל הקבצים, נקודה נוספת - fat32 לא תומכת בקבצים שגדולים מ 4 ג'יגה אבל exfat כן)
-
@מתכנת-חובב בקיצור אם יש לי אונקי עם הרבה קבצים אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט [אבל צריך לפני להעביר את כל הקבצים למקום אחר, בקיצור סיוט]
-
@בין-אדם-לחבירו לא יש אפליקציות שמסדרות את זה, ועשות שהנגן יקלוט כל אונקי (אבל זה נראה לי דורש רוט) הנה האפליקציות:
microsoft-exfat-ntfs-for-usb-by-paragon-software_3.4.0.5.apk
total-commander_3.24.apk -
@מתכנת-חובב כתב בחיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד:
@בין-אדם-לחבירו הנגן יכול לקרוא כל כמות
מה שהוא לא יכול זה לקרוא מערכות קבצים מסויימות - exfat לדוגמה שרוב הכרטיסים והאונקיים הגדולים (בנפח) באים איתהאם נרצה שניה לפשט את המושג "מערכת קבצים" אפשר לומר שזאת הצורה שבה הקבצים מסודרים על הכונן - הסבר פשטני מאוד ולא ממצהאפשר לפרמט את האונקי (הכי קל עם רופוס) לפורמט fat32 וזה יעבוד (שימו לב שזה ימחק את כל הקבצים, נקודה נוספת - fat32 לא תומכת בקבצים שגדולים מ 4 ג'יגה אבל exfat כן)
@בין-אדם-לחבירו כתב בחיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד:
@מתכנת-חובב בקיצור אם יש לי אונקי עם הרבה קבצים אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט [אבל צריך לפני להעביר את כל הקבצים למקום אחר, בקיצור סיוט]
יש אפליקציה שמוסיפה תמיכה בשאר מערכות הקבצים אני כבר מחפש לך אותה
-
-
@בין-אדם-לחבירו תנסה את זה
-
-
@בין-אדם-לחבירו טוטאל קומנדור גרסה ישנה יותר אצלי זה עבד, והקודם לא!
-
@בין-אדם-לחבירו אתה נכנס לזה דרך האפליקציה הקודמת! לוחץ על OPEN ואז אוטומטי הוא פןתח את האונקי בטוטאל קומנדור.
-
@מתכנת-חובב
אפשר גם דרך x-plore
הגישה דרך הסייר, אחרי שמאשרים את הכונן באפליקציה השנייה