חיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד
-
@בין-אדם-לחבירו הנגן יכול לקרוא כל כמות
מה שהוא לא יכול זה לקרוא מערכות קבצים מסויימות - exfat לדוגמה שרוב הכרטיסים והאונקיים הגדולים (בנפח) באים איתהאם נרצה שניה לפשט את המושג "מערכת קבצים" אפשר לומר שזאת הצורה שבה הקבצים מסודרים על הכונן - הסבר פשטני מאוד ולא ממצהאפשר לפרמט את האונקי (הכי קל עם רופוס) לפורמט fat32 וזה יעבוד (שימו לב שזה ימחק את כל הקבצים, נקודה נוספת - fat32 לא תומכת בקבצים שגדולים מ 4 ג'יגה אבל exfat כן)
-
@מתכנת-חובב בקיצור אם יש לי אונקי עם הרבה קבצים אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט [אבל צריך לפני להעביר את כל הקבצים למקום אחר, בקיצור סיוט]
-
@בין-אדם-לחבירו לא יש אפליקציות שמסדרות את זה, ועשות שהנגן יקלוט כל אונקי (אבל זה נראה לי דורש רוט) הנה האפליקציות:
microsoft-exfat-ntfs-for-usb-by-paragon-software_3.4.0.5.apk
total-commander_3.24.apk -
@מתכנת-חובב כתב בחיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד:
@בין-אדם-לחבירו הנגן יכול לקרוא כל כמות
מה שהוא לא יכול זה לקרוא מערכות קבצים מסויימות - exfat לדוגמה שרוב הכרטיסים והאונקיים הגדולים (בנפח) באים איתהאם נרצה שניה לפשט את המושג "מערכת קבצים" אפשר לומר שזאת הצורה שבה הקבצים מסודרים על הכונן - הסבר פשטני מאוד ולא ממצהאפשר לפרמט את האונקי (הכי קל עם רופוס) לפורמט fat32 וזה יעבוד (שימו לב שזה ימחק את כל הקבצים, נקודה נוספת - fat32 לא תומכת בקבצים שגדולים מ 4 ג'יגה אבל exfat כן)
@בין-אדם-לחבירו כתב בחיבור דיסק און קי לנגן אנרואיד ע"י מתאם לא עובד:
@מתכנת-חובב בקיצור אם יש לי אונקי עם הרבה קבצים אין הרבה מה לעשות חוץ מלפרמט [אבל צריך לפני להעביר את כל הקבצים למקום אחר, בקיצור סיוט]
יש אפליקציה שמוסיפה תמיכה בשאר מערכות הקבצים אני כבר מחפש לך אותה
-
-
@בין-אדם-לחבירו תנסה את זה
-
-
@בין-אדם-לחבירו טוטאל קומנדור גרסה ישנה יותר אצלי זה עבד, והקודם לא!
-
@בין-אדם-לחבירו אתה נכנס לזה דרך האפליקציה הקודמת! לוחץ על OPEN ואז אוטומטי הוא פןתח את האונקי בטוטאל קומנדור.
-
@מתכנת-חובב
אפשר גם דרך x-plore
הגישה דרך הסייר, אחרי שמאשרים את הכונן באפליקציה השנייה