איפה ניתן להשיג 4X4 בזול באזור ירושלים?
-
@נחום-גמזו
יש חנות בבני ברק שבשתי ניודים להוט מקבלים ב150 ומביאים לך עד הבית בערך ביום למחרת הנה המייל a0583292929@gmail.com הוא סוכן טלפונים ויש לו עוד טלפונים! -
אם אתה מחפש ללא ניודים וכדומה, הכי זול זה ב - א גרויסע מציאה ברחוב צפניה ליד בית הכנסת הר צבי
נראה לי יש להם סניף גם ליד כיכר השבת@משה-ש כתב באיפה ניתן להשיג 4X4 בזול באזור ירושלים?:
אם אתה מחפש ללא ניודים וכדומה, הכי זול זה ב - א גרויסע מציאה ברחוב צפניה ליד בית הכנסת הר צבי
נראה לי יש להם סניף גם ליד כיכר השבתכמה זה עולה שם?
-
אני חושב שבאזור ה- 300, אולי היום יש כבר יותר זולים
כשאני קניתי לפני כמה חודשים, ביררתי ושם היה הכי זול
אם זה השתנה תעדכן לטובת כולם -
@נחום-גמזו
יש חנות בבני ברק שבשתי ניודים להוט מקבלים ב150 ומביאים לך עד הבית בערך ביום למחרת הנה המייל a0583292929@gmail.com הוא סוכן טלפונים ויש לו עוד טלפונים!@nodbibi כתב באיפה ניתן להשיג 4X4 בזול באזור ירושלים?:
@נחום-גמזו
יש חנות בבני ברק שבשתי ניודים להוט מקבלים ב150 ומביאים לך עד הבית בערך ביום למחרת הנה המייל a0583292929@gmail.com הוא סוכן טלפונים ויש לו עוד טלפונים!תודה רבה לכל העוזרים והמסיעים
כרגע הסוכן הזה הציע לי 365 ללא ניוד. לקנות אצלו או שמישהו מכיר משהו יותר זול? -
@נחום-גמזו יש אחד בשם שימי פון 4 ניודים והטלפון חינם קניתי אצלו הוא מגיא לך עד הבית
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות