חסימת התקנת אפליקציות לאנדרואיד
-
הכשרתי נגן אנדרואיד לא מזמן [M200 למי שמכיר]
ועכשיו אני מעוניין למנוע התקנת אפליקציות נוספות על מנת שלא יוכלו להתקין אפליקציית וידאו במכשיר ואו לפרוץ חזרה את הנגן.
אשמח לעזרה איך אני עושה את זה.
תודה רבה. -
@בין-אדם-לחבירו אתה יכול להשתמש באפליקצית APP LOUK-אפלוק
ובה אתה יכול לחסום את המתקין חבילות באמצעות קוד -
@יוסיוסיוסי מי שמבין יוכל לפרוץ את זה בקלות, אני מחפש חסימה שלא יהיה אפשר לפרוץ
-
@בין-אדם-לחבירו תמחק את מתקין החבילה הוא נמצא בנתיב הזה:
system/app/package_insttaler.apk -
@בין-אדם-לחבירו כתב בחסימת התקנת אפליקציות לאנדרואיד:
ועכשיו אני מעוניין למנוע התקנת אפליקציות נוספות על מנת שלא יוכלו להתקין אפליקציית וידאו במכשיר ואו לפרוץ חזרה את הנגן.
תודה רבה.תסיר את הסייר קבצים המובנה ותתקין סייר קבצים ללא התקנות...
-
@בין-אדם-לחבירו אתה יכול בעזרת זה APKPure_v3.19.0401_apkpure.com.apk אם יש לך רוט ופשוט להסיר את מתקין האפליקציות
-
@אליר325000 כתב בחסימת התקנת אפליקציות לאנדרואיד:
@בין-אדם-לחבירו תמחק את מתקין החבילה הוא נמצא בנתיב הזה:
system/app/package_insttaler.apkצריך בשביל זה קינג רוט?
@יחיאל-האלוף כתב בחסימת התקנת אפליקציות לאנדרואיד:
@בין-אדם-לחבירו כתב בחסימת התקנת אפליקציות לאנדרואיד:
תודה רבה.תסיר את הסייר קבצים המובנה ותתקין סייר קבצים ללא התקנות...
יהיה אפשר להתקין סייר קבצים ואז להתקין וידאו.
אם יש לך APK של סייר קבצים כזה אשמח שתביא לי [וגם שלא יוכל לקרוא וידאו] -
@יחיאל-האלוף עדיין יהיה אפשר בכל מיני שיטות למשל אם מישהו ישלח בעזרת בלוטוס הוא יוכל לפתוח את הקובץ מבלי לגשת לסייר קבצים
-
@אוריאל-מובייל והוא יוכל גם להתקין?
כי גם אם אתה שולח בבלוטות' צריך להתקין את הקובץ על ידי מתקין האפליקציות של הסייר קבצים -
@בין-אדם-לחבירו בשיטה של @יחיאל-האלוף אפשר להשתמש בבלוטוס בשיטה שלי אי אפשר כי כבר לא קיים יותר מתקין כלשהו כל זה בהנחה שלא שמת מתקין חדש או סייר עם מתקין
-
@אוריאל-מובייל סליחה על הבורות. איך יהיה אפשר אם אני מחלף את הסייר קבצים. ובשביל להתקין צריך את המתקין אפליקציות של הסייר קבצים
-
-
@בין-אדם-לחבירו לא לכל סייר קבצים יש מתקין יש כאלה עם מתקין ובמכשיר עם סייר קבצים בסיסי בדרך כלל אין מתקין עצמי וחוץ ממתקין של הסייר יש מתקין במערכת שלא קשור לסייר ולכן
בשיטה של @יחיאלהאלוף התקנה בעזרת הסייר קבצים לא יהיה אבל ישאר המתקין הבסיסי ודרך הבלוטוס יהיה אפשר לגשת אליו -
@שוקי-סגל רק טעות קטנה..
האפליקצייה engineermode לא קשורה לניפוי באגים!
צריך למחוק את ה development_prefs.xml מתקיית res/ באפליקציית הגדרות (settings)
נ.ב. צריך להעתיק את האפליקציה של ההגדרות לאחסון פנימי/כרטיס ולערוך שם, ואז להחזיר שוב למקום שלו בpriv app
עוד נ.ב. צריך לכבות בפועל את האפשרויות מפתח בהגדרות לפני כן, אם לא אז האפשרויות מפתח יהיה חסום ועדיין המחשב יתחבר לניפוי באגים. -
@אוהב-את-זה-0 אאל''ט זה מבטל את כל האפשרות למפתחים ''וגם'' את הניפוי באגים.
-
@שוקי-סגל לא הבנת את מה שהוא הסביר לך? האפליקציה שאתה מדבר עליה היא רק נותנת את האפשרות להפעיל או לכבות ניפוי באגים אבל מי שיענה אפליקציה שתיגש ישירות לניפוי באגים יוכל להשתמש בניפוי באגים, הסרה מוחלטת היא הסרה של האפשרות בעצם כמו שהוא ציין.