שליטה על המזגן מאימולטור
-
@אליהו-ה כתב בשליטה על המזגן מאימולטור:
דרך אימולטור
אם יש לך ווינדוסו 11 אז יכול להיות שדרך WSA זה יעבוד.. (בפשטות, לא בדקתי)
-
@אחד-מי-יודע-0 כתב בשליטה על המזגן מאימולטור:
שדרך WSA
מערכת האנדרואיד של ווינדוס 11 לא עובדת עם וויפרי 3 לצערי.
(קחו את זה כהמלצה למי שמתכנן לשדרג את הויפרי כי זה חסרון עצום) -
@אחד-מי-יודע-0 זה הייתרון והחיסרון לגירסה 3.
הייתרון: שהוויפרי חוסם רשתות זרות גם בWSA (משא"כ ב2.8 שדרך הWSA אפשר לגלוש על רשת זרה).
והחיסרון: שגם רשתות של נטפרי לא עובדות בו.
בעצם הוא משבית את האינטרנט בWSA -
הWSA אפשר לגלוש על רשת זרה
איך? כלומר - שאם אתחבר לרשת זרה - ואני עם וויפרי, אז בכרום במחשב זה לא יעבוד, ואם אגלוש בכרום בWSA אז זה כן יעבוד? לא נשמע לי הגיוני..
והחיסרון: שגם רשתות של נטפרי לא עובדות בו.
זה לא נראה לי בדיוק אותו דבר עם המזגן, זה שיש לי נטפרי - זה לא אומר שוופי דירקט (לחיבור מדפסות וכד') לא יעבוד, ישנם רשתות שהם לא של נטפרי ובכ"ז זה כן מתחבר, כי זה לא רשתות אינטרנט, אלא חיבורים למכשירים דרך וויפי..
-
איך? כלומר - שאם אתחבר לרשת זרה - ואני עם וויפרי, אז בכרום במחשב זה לא יעבוד, ואם אגלוש בכרום בWSA אז זה כן יעבוד? לא נשמע לי הגיוני..
לא נשמע הגיוני אבל לצערי ככה זה ולנטפרי אין כל פתרון
זה לא נראה לי בדיוק אותו דבר עם המזגן, זה שיש לי נטפרי - זה לא אומר שוופי דירקט (לחיבור מדפסות וכד') לא יעבוד, ישנם רשתות שהם לא של נטפרי ובכ"ז זה כן מתחבר, כי זה לא רשתות אינטרנט, אלא חיבורים למכשירים דרך וויפי..
הבעייה היא שבשביל להתחבר למזגן הוא סורק את רשת הוויפי ובכך הוא מוצא את המזגן וWSA לא מזהה רשתות וויפי הוא מתלבש על הרשת של המחשב.
אם למישהו יהיה פתרון יצירתי איך להפעיל את זה אני ישמח.
-
-
אם למישהו יהיה פתרון יצירתי איך להפעיל את זה אני ישמח.
אולי דרך ווירטואל בוקס, הבנתי שיש דרך שבוירוטואל בוקס יוצגו הרשתות הזמינות, לא יודע איך, אבל אם זה נכון - אפשר להתקין על VB אנרואייד, (לעשות את הפעולה שתציג לך את הרשתות הזמינות) ואולי אז זה יעבוד..
-
@אחד-מי-יודע-0
כמדומה שהנקודה הבסיסית היא שה-WSA לא באמת משדר וויפי, ולא מחובר לראוטר הוא בתוך רשת פנימית/וירטואלית במחשב שמקבלת את הרשת מהמחשב עצמו שהוא כמובן מחובר לרשת, לכן א"א (לפי הידוע כעת) להתחבר למכשירים שנמצאים ברשת הביתית דוגמת אביזרי בית חכם לסוגיהם (מזגנים, מצלמות, מנורות וכו').
בנוסף יש לא מעט מוצרים מהקטגוריה דלעיל שלא מתחברים למכשיר דרך הרשת הפנימית אלא הכל מול השרת, וכמובן שהם נושא אחר... -
אולי דרך ווירטואל בוקס, הבנתי שיש דרך שבוירוטואל בוקס יוצגו הרשתות הזמינות, לא יודע איך, אבל אם זה נכון - אפשר להתקין על VB אנרואייד, (לעשות את הפעולה שתציג לך את הרשתות הזמינות) ואולי אז זה יעבוד..
א"כ זה חשוב מאד, מישהו יכול לאמת את הנתונים וא"כ איך עושים את זה?
והאם יש תעודת אבטחה של נטפרי לזה? -
זה חשוב מאד
מה חשוב, המידע? או השלט למזגן במחשב שלך? (לא מבין מה כזה חשוב במזגן למחשב, אפשר אולי פשוט לקנות שלט..)
-
@אחד-מי-יודע-0 המידע חשוב לי להרבה דברים אחרים.
והשלט ג"כ כי הבנתי מאלקטרה שאני יכול להפעיל גם כשאני לא בבית. -
כי הבנתי מאלקטרה שאני יכול להפעיל גם כשאני לא בבית.
איך? המזגן מתחבר לאינטרנט?
-
@אחד-מי-יודע-0 כן הוא מחובר תמיד לראוטר.
-
@dfhzrhree כתב בשליטה על המזגן מאימולטור:
א"כ אתה צריך מכשיר (מובייל/WSA) ללא וויפרי רק להגדרה הראשונית.
היינו - שיחבר את המזגן חד פעמי לשרת של אלקטרה, ומכאן ואילך יוכל להתחבר אליו מכל מכשיר?
-
היינו - שיחבר את המזגן חד פעמי ל
שרת של אלקטרהראוטר, המזגן כבר יגשש לבד את הדרך לאלקטרה, ומכאן ואילך יוכל להתחבר אליו מכל מכשיר?!
כל הנ"ל לענ"ד. -
@dfhzrhree איך בדיוק? לכוראה יש הגרה ראשונית - עם כתובת IP למזגן וקוד, או משהו בסגנון, כי מה זה יעזור לך שהמזגן מתחבר לשרת, אם אין לך איך להשיג את המזגן..