תוכנת nox למחשב
-
התקנתי את התוכנה nox, ויש לי כמה שאלות
א, כשאני מחובר לאינטרנט, איך אני יודע שגם זה מחובר, כי לא מוצג לי שום דבר בחיבור wi fi.
ב, החיבור שלי זה נטפרי, הורדתי את הרוט לפי ההוראות שלהם וזה לא מתקין לי, מוסיף צילום מסך
ג, לא הצלחתי להתקין את האישור אבטחה נטפרי
תודה רבה -
@א-ס-0 כתב בתוכנת nox למחשב:
התקנתי את התוכנה nox, ויש לי כמה שאלות
א, כשאני מחובר לאינטרנט, איך אני יודע שגם זה מחובר, כי לא מוצג לי שום דבר בחיבור wi fi.התוכנה לוקחת את חיבור האינטרנט מהמחשב, לא צריך לעשות שום פעולה כדי להיות מחובר
אם המחשב שלך מחובר גם לתוכנה יש אינטרנטב, החיבור שלי זה נטפרי, הורדתי את הרוט לפי ההוראות שלהם וזה לא מתקין לי, מוסיף צילום מסך
שכחת לצרף את הצילוםתיקון: צירפת בצורה שגויה, כתמונה ממוזערת, ולכן לא שמתי לב
מה שבתמונות זה לא הרוט זה אפליקציה להתקנת התעודה אחרי שיש רוט.
תפעיל את הרוט בהגדרות התוכנה כמו שמוסבר בויקי נטפרי ואז תבצע שוב את הפעולה שבתמונותג, לא הצלחתי להתקין את האישור אבטחה נטפרי
משתתף בצערך, אם תפרט יותר אולי אוכל גם לעזור...
-
-
טוב
אז התקנתי והסרתי את הנוקס כדי להיזכר איך עושים את זה נכון...
נתחיל מזה שנראה לי שכדאי שתסיר את הנוקס שאצלך ותתקין מחדש שיהיה מושלם...
אוקיי אז נוריד את הנוקס מהקישור הזה לפי שלב 1,נתקין וניכנס לGENERAL בהגדרות נסמן רוט ונפעיל מחדש
נוריד את האפליקציה משלב 2 ונגרור אותה למסך הראשי של הנוקס, היא תותקן אוטומטית
נוריד את תעודת האבטחה של נטפרי משלב 4 ונגרור גם אותה לראשי כמו בשלב הקודם
לי ישר קפץ חלון כזה אז ללחוץ על ALLOW ולאשר, ושוב בחלון שקפץ ללחוץ על השלישי ולאשר (ללחוץ מהר כי זה נעלם מהמסך ולך תמצא את זה..)
לי ישר נפתח החלון הזה
תוכל לראות שבאמת לשם הועתק הקובץ אבטחה
עכשיו תחזור לראשי
ניכנס לאפליקציה החדשה שהתקנו יקפוץ לנו חלון כזה יש ללחוץ על השלישי ולאשר כמו בתמונה, גם כאן צריך ללחוץ מהר
ניכנס לתוך הציור של התיקייה
ונלחץ על שלושת הפסים בצד שמאל
נבחר ב AMAZE
נלחץ על קובץ האבטחה של נטפרי שיופיע לנו שם
יקפוץ החלון הבא, ואנחנו נאשר בלחיצה על אימפורט
ונחכה עד שיקפוץ לנו האישור
זהו, עכשיו אפשר להתקין כל קובץ APK שנרצה
בהצלחה
(אשמח אם מישהו שיעשה את זה במחשב שמעולם לא הותקן והוסר בו NOX יעדכן אם עבד לו) -