איך מוסיפים תמונה על קובץ שמע? דחוף. קליפ שאמור לצאת בדקות הקרובות...
-
@ישראל-אייזן אמר באיך מוסיפים תמונה על קובץ שמע? דחוף. קליפ שאמור לצאת בדקות הקרובות...:
נא לענות בדחיפות מי שיודע.
תוכנת mp3tag.
תוריד. תתקין.
אח"כ לחצן ימני בעכבר על קובץ המוסיקה, ותבחר mp3tag
בחלון שנפתח תבחר את קובץ המוסיקה, לחצן ימני בעכבר > תגיות מורחבות
תלחץ על הסמל העליון בצד ימין להוסיף עטיפה, ותבחר את העטיפה מהמיקום שלה במחשב, ואח"כ אישור, וזהו.
-
@116nxh9 אמר באיך מוסיפים תמונה על קובץ שמע? דחוף. קליפ שאמור לצאת בדקות הקרובות...:
משה מבין בזה קצת לעומק לגבי התגיות וכאלה כי חלק מהשירים שיש לי הם עם תגיות ותמונה ובנגן זה לא קורא את התגית בכלל משהו יודע למה? תודה מראש
הנגן לא מראה שום תמונה או שיש שירים שהוא מראה?
-
@אברך-מייבין הוא מראה תמונות לחלק מהשירים אבל לחלק לא לפי עניות דעתי זה קשור לתיוג של התמונה
-
@116nxh9 אמר באיך מוסיפים תמונה על קובץ שמע? דחוף. קליפ שאמור לצאת בדקות הקרובות...:
@אברך-מייבין הוא מראה תמונות לחלק מהשירים אבל לחלק לא לפי עניות דעתי זה קשור לתיוג של התמונה
אני לא מבין כ"כ מה זה "תיוג של התמונה". להשערתי יתכן שמדובר בהגבלות משקל התמונה שהנגן מאפשר.
-
@אברך-מייבין זה לא קשור למשקל בדקתי כבר את האופציה זה לא קשור כלל לקובץ של התמונה כי ניסיתי כמה וכמה אופציות של פורמט , משקל ורזולוציה זה קשור לתיוג עצמו כי יש תוכנה שדרכה אני מוריד שירים והיא לא מראה תמונות בנגן ודרך תוכנה אחרת זה מראה
-
כי יש תוכנה שדרכה אני מוריד שירים והיא לא מראה תמונות בנגן ודרך תוכנה אחרת זה מראה
מה ז"א מוריד דרך תוכנה שירים? מנהל הורדות?
-
@אברך-מייבין לא . אני אוהב להוריד שירים בצורה מסודרת אז אני פעם הורדתי דרך תוכנה שממירה ישירות מספוטיפיי והיא הציגה לי את התמונה כראוי אבל עכשיו אני התקדמתי לתוכנה שמורידה ישירות מדיזר ( מאוד ממליץ ) שזה יותר מהיר וגם יותר איכותי הבעיה שהיא לא מציגה את התמונה בכלל דרך הקבצים של התוכנה הזו והבנתי שיש הבדל בקידוד של התיוג עצמו אשמח אם תעזור לי להבין איך לסדר את זה
-
@אברך-מייבין לא . אני אוהב להוריד שירים בצורה מסודרת אז אני פעם הורדתי דרך תוכנה שממירה ישירות מספוטיפיי והיא הציגה לי את התמונה כראוי אבל עכשיו אני התקדמתי לתוכנה שמורידה ישירות מדיזר ( מאוד ממליץ ) שזה יותר מהיר וגם יותר איכותי הבעיה שהיא לא מציגה את התמונה בכלל דרך הקבצים של התוכנה הזו והבנתי שיש הבדל בקידוד של התיוג עצמו אשמח אם תעזור לי להבין איך לסדר את זה
סורי, לא מבין בזה. אני מפנה את הזירה למישהו שאולי מבין בזה...
-