אני מחפש מישהו מומחה לעניני ווצפ
-
@נחמןט לכאורה הנתונים קיימים בתיקיית com.whatsapp שנמצאת בנתיב android/data.
תשאיר את התיקייה במקומה, ותעתיק את התיקייה למיקום אחר במכשיר נניח הורדות ואז בעותק שיצרת תבדוק אלו קבצים מופיעים בתוך כל תיקייה ובפרט ב database. שם אמור להיות מאוחסן הטקסט של הצאטים בתיקיית media אתה אמור למצוא את כל הקבצים שצורפו לצאטים מחולק לפי סוג הקובץ.. אם יש לך את כל זה אז בעיקרון את התוכן יש לך אבל האם תצליח לשחזר אותו לחשבון אחר (מכיוון שהחשבון הנוכחי שלך נחסם...) לא ברור בכלל, כיוון שלכאורה יש איזה קובץ שמחפש גיבויים שמקושרים דוקא לחשבון הנוכחי שלך ככה שגם אם תחליף את התיקייה החדשה שתיווצר לך לאחר התחברות לחשבון חדש, לא ברור שזה ישחזר לך את הצאטים אבל אתה תמיד יכול לנסות. בכל אופן המלצה כללית לשמור עותק מקורי של התיקייה שציינתי בראש הפוסט שבה יש את כל החומר ככה שאם בעתיד יהיה לך דרך לשחזר את זה תוכל להשתמש בתיקייה, שים לב שברגע שאתה מסיר את ווצאפ מהמכשיר התיקייה הזו נמחקת אז אם אתה רוצה לנסות להסיר ולהתקין מחדש את ווצאפ קודם תגבה את התיקייה הנ"ל, עד כאן ידי מגעת. -
זה וואטסאפ פרוץ?
-
@אני-אני-אני לא
-
@התקנת-סינונים
לא הולך -
-
@התקנת-סינונים
זה פשוט תקוע כמו בתמונה הנל -
@נחמןט
ביעקרון אם חסמו את החשבון אין קומבינות כי אתה לא יכול לגשת לנתונים שלך מה שכן אני מאמין שהם כן נותנים דרך לגבות את הצאטים תנסה להסיר ולהתקין מחדש חשוב לגבות לפני כן את התיקייה כמו ש @Harwona כתב לך למעלה
אם לא תנסה ליצור קשר עם ווטסאפ שיעזרו לך
נ.ב. תנסה אולי עם ווטסאפ פרוץ אתה תצטרך להעתיק את הקבצים הנ"ל לתיקייה שתיווצר אחרי ההתקנה בווטסאפ פרוץ הנתונים עוברים דרך שרת אחר -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!