בעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום
- 
@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: ואיך אפשר להשיג את התוספים האלה? (לא מהחנות) איזה תוסף אתה צריך? 
 בכל מקרה אתה יכול להכנס לקישור הזה להעתיק את כתובת הקישור לכאן, ולהוריד לבד.@YAAKOVSAS זה קצת הרבה... 
                  וגם תוכנה שמראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל וגם תוכנה שמראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל
- 
@YAAKOVSAS זה קצת הרבה... 
                  וגם תוכנה שמראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל וגם תוכנה שמראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: זה קצת הרבה... ניסית מה שכתבתי? 
 לדוגמא זה של הורדת כל הקבצים :
 extension_1_1_0_0.crx
- 
@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: זה קצת הרבה... ניסית מה שכתבתי? 
 לדוגמא זה של הורדת כל הקבצים :
 extension_1_1_0_0.crx@YAAKOVSAS עכשיו ניסיתי, זה עובד, לפני כן לא היה לי איך לנסות כל התוספים חסומים לי, אשמח אם תעלה לי עוד, תודה. 
- 
@YAAKOVSAS עכשיו ניסיתי, זה עובד, לפני כן לא היה לי איך לנסות כל התוספים חסומים לי, אשמח אם תעלה לי עוד, תודה. 
- 
@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: עכשיו ניסיתי, זה עובד, לפני כן לא היה לי איך לנסות כל התוספים חסומים לי, חשבתי שכתבתי בעברית. 
 מה שהבאתי זה דוגמא למה שאתה צריך לעשות בהוראות שהבאתי לפני.
- 
@YAAKOVSAS הקישור הזה חסום לי @קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: הקישור הזה חסום לי עכשיו הסברת את הבעיה. 
 תרשום איזה תוספים אתה רוצה, ואשתדל להעלות לך.
 בינתיים ממה שכתבת:
 דילוג אימות רובוט.crx השלמת כתובת מייל אוטומטי.crx צילום מסך עם אפשרויות.crx
- 
@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: הקישור הזה חסום לי עכשיו הסברת את הבעיה. 
 תרשום איזה תוספים אתה רוצה, ואשתדל להעלות לך.
 בינתיים ממה שכתבת:
 דילוג אימות רובוט.crx השלמת כתובת מייל אוטומטי.crx צילום מסך עם אפשרויות.crx@YAAKOVSAS 
 קודם כל תודה רבה על הכל,
 להלן עוד תוספים שאשמח לקבל:- מראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל
- חילוץ טקסט מתמונה לתרגום
- מד למהירות האינטרנט
- תאריך עברי במייל
- מעקב מייל
- מקצר כתובת קישור - לינק
- תרגום גוגל
- מנהל סימניות

- 
@YAAKOVSAS 
 קודם כל תודה רבה על הכל,
 להלן עוד תוספים שאשמח לקבל:- מראה כתובות חסומות בנתיב בחיפוש בגוגל
- חילוץ טקסט מתמונה לתרגום
- מד למהירות האינטרנט
- תאריך עברי במייל
- מעקב מייל
- מקצר כתובת קישור - לינק
- תרגום גוגל
- מנהל סימניות
 @קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: מקצר כתובת קישור - לינק הנה זה: 
 https://tinyurl.com/y82d5bw7
- 
@קטוצ-קע כתב בבעיה בהורדת מקבץ תוספים יעילים לדפדפן כרום: מקצר כתובת קישור - לינק הנה זה: 
 https://tinyurl.com/y82d5bw7@אליהו-הנביא-1 חסום 
- 
@אליהו-הנביא-1 חסום @קטוצ-קע הבנתי אתה בנטפרי קהילות לכן חסום לך.. 
- 
@קטוצ-קע הבנתי אתה בנטפרי קהילות לכן חסום לך.. @אליהו-הנביא-1 אני לא בנטפרי אני בנתיב עם חסימה חזקה 
- 
@אליהו-הנביא-1 אני לא בנטפרי אני בנתיב עם חסימה חזקה