בקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית
-
@יאיר1997
כן נכון, אני נזכר ששירשרנו על זה כמויות בחודשים האחרונים.
אתה בטוח שזה הבעיה כרגע?
בשיאומי למשל הבעיה היא שאין לו נגישות... (ביאנג כן יש נגישות)
אני מבין שהוא כן מסוגל להקריא דברים אחרים כמו ספרים וכדו'סליחה שאני מגיע עכשיו, אחרי חודשים של עבודה ושואל שאלות בסיסיות. אבל אם לא אכפת לך תספר לנו מה בדקת... -
@יאיר1997 כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
@אזולאי אני רוצה שיהיה לי מנוע דיבור של גוגל בעברית שימושי עבורי בעיקר לאוזניות האירפודס שלי (שיקריא לי את שם המתקשר גם אם הפון בכיס)
בעבר העלתי פה פתרון עיין בפוסט הזה
כרגע לא עובד לי וכמובן שאני מעדיף את ההקראה של גוגללא יעזור לך גם הTTS המקורי של גוגל לעניין הזה של האוזניות, כלומר ההקראה עדיין תהיה דרך הרמקול החיצוני, זה כנראה תלוי באוזניות
ראה כאן https://tchumim.com/post/151869 -
@יאיר1997 כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
כרגע לא עובד לי
דהיינו? מה לא עובד ומה הבעיה?
@צדיק-תמים כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
כלומר ההקראה עדיין תהיה דרך הרמקול החיצוני
אם זה דרך מאקרודרואיד אפשר לעשות שזרם ההקראה יהיה דרך מדיה נ"ל ואז זה דרך האוזניות (ממאקרו שעשיתי לעצמי)
אגב, לי רק היה את הבעיה שאפילו אם אני מרים הוא ממשיך להקריא את השם-אם הוא עדיין לא סיים להקריא וזה מפריע...
יש למישהו פיתרון לזה? -
@שמואל-ש כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
אם זה דרך מאקרודרואיד אפשר לעשות שזרם ההקראה יהיה דרך מדיה נ"ל ואז זה דרך האוזניות (ממאקרו שעשיתי לעצמי)
לא נכון
מוזמן לנסות
כמובן באותן אוזניות כאמורזה כנראה תלוי באוזניות
@שמואל-ש כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
אגב, לי רק היה את הבעיה שאפילו אם אני מרים הוא ממשיך להקריא את השם-אם הוא עדיין לא סיים להקריא וזה מפריע...
יש למישהו פיתרון לזה?מסתמא טריגר שיחה פעילה + פעולת הקראת טקסט ריק (רווח) בלי לסמן וי על "הכנס טקסט לתור אם מתקיימת כעת הקראה קיימת"
-
@צדיק-תמים כתב בבקשה | תיקיה מסויימת מבעלי רוט עם גוגול TTS בעברית:
כמובן באותן אוזניות כאמור
אה, לא יודע
אבל למה שיהיה שונה? הרי הוא מזרים את זה כמו מוזיקה שנשמעת באוזניות, לא?