בקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק
-
@אליר325000 כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
@מיכאלוש אם צרבת dump מקורי מלא ב sp ונשאר ככה כנראה נשרף
מה זה dump הגרסא?
צרבתי ב Miracle box את הגרסא ולא הסתדר לארגן לווייה ?
יש עוד מה לעשות ?
אם נגלה מה נשרף זה יעזור ? -
@אליר325000 כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
דאמפ זה הגרסה המלא מביט ראשון עד אחרון
צרבתי את כל הגרסה המלא מביט ראשון ועד אחרון אבל הנגן עדיין לא התעורר יש עניין לנתח אותו ולחפש מה נשרף ?
-
-
@מיכאלוש הרעיון הוא לכאורה כזה שגם כאשר המכשיר בהארד בריק כל עוד החומרה לא נפגעה פיזית הוא ניתן לתיקון הסברא נותנת שכמו שבחברה הצליחו להפעיל מכשיר שהוא לכאורה חפץ דומם כך גם... רק מה שהתשובה היא שככל הנראה החברה צורבת עם קופסת צריבה ולכן אין צורך במצב הורדה או בריקוברי וכדו' ושאלת השאלות היא איך משיגים קופסת צריבה אז התשובה היא כפי שכבר ניסית Miracle box שמדמה קופסת צריבה (ולכן זה נקלט) אמממה שכבר כתבת שזה לא עבד אז אולי תנסה גירסא אחרת כי ידוע שMiracle box עלולה לגרום בעיות לפעמים (אין לי מושג מה החוקיות בזה...) כמו כן יש מצב שגם mtkclinet משמשת כתחליף לקופסת צריבה תחכה שמישהו שיותר מבין בmtkclinet יגיד לך...
-
ידע
פתיחה וכ"ש הלחמה לא התנסתי הרבה אבל לנסות זה בחינם...
כח
יש לי די
@2580 כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
mtkclinet משמשת כתחליף לקופסת צריבה תחכה שמישהו שיותר מבין בmtkclinet יגיד לך...
בהחלט אשמח אם הפרשנות שלך נכונה למרות שמ @אליר325000 נשמע שאין הרבה מה לנטוע בזה תקוות ויותר מסתבר שנשרף
איזה פקודה בmtkclinet עלולה לעורר אותו ? -
@מיכאלוש כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
בהחלט אשמח אם הפרשנות שלך נכונה למרות שמ @אליר325000 נשמע שאין הרבה מה לנטוע בזה תקוות ויותר מסתבר שנשרף
אם כוונתך לזה:
@מיכאלוש אם צרבת dump מקורי מלא ב sp ונשאר ככה כנראה נשרף
אז דבר ראשון זכור לי שSP לא מדמה קופסת צריבה ככה שזה לא סימן דבר שני SP לא מתאימה לכל המכשירים (לM200 למשל...) אני לא יודע לגבי המכשיר הנ"ל דבר שלישי הבנתי ממך שניסית עם Miracle box ולא עם SP השאלה אם הוא צרב בכלל ואתה לא מצליח בכל זאת להפעיל או שקיבלת שגיאה כלשהי ובנוסף אני באופן אישי הייתי מעדיף לנסות את כל האפשרויות לפני שהייתי גורם לנזק בלתי הפיך...
@מיכאלוש כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
איזה פקודה בmtkclinet עלולה לעורר אותו ?
אין לי מושג לכאורה צריבה רגילה... אבל כפי שאמרתי
@2580 כתב בבקשת עזרה | הוצאת מכשיר עם מעבד MTK ממצב אהרד בריק או סופט בריק:
תחכה שמישהו שיותר מבין בmtkclinet יגיד לך...
-
@Harwona טוב מה אני יגיד עדיין לא יצא לי אף פעם להשתמש עם mtkclient כך שאני לא כ"כ יודע איך עושים זאת
בא נתחיל :
שלב ראשון התקנתי mtkclient לפי המדריך הנפלא של @אליר325000
שלב שני פתחתי במסוףמה עכשיו ? מחברים את המכשיר לפני שפותחים את המסוף או אחרי שפותחים, מחברים סתם חיבור רגיל או עם לחיצה על אחד המקשים. ואז מה ה mtkclient אמור לזהות אותו לבד ולהוציא פלט ?
-
@אליר325000 אני רוצה שידלק יש פקודה של ריסטרט או שסתם ידלק ?
אבל בא נגיד שבשביל לבדוק אם הוא בכלל נקלט אני רוצה לשאוב את המחיצה של הבוט איזה פקודה להריץ ? -
אין לי מושג אם המכשיר שלך בעל מחיצת סיסטם אחת או שתיים, אבל בוא ננסה
כמדומני שהמכשיר שלי בעל מחיצת סיסטם אחת ואין לי בעייה לנסות על מחיצה אחרת שבטוח תשאב בקלות
הרצתי את הפקודה לפני שחיברתי את המכשיר ואחרי שחיברתי ותוך כדי
הפלט הוא
PS C:\Program Files\mtkclient-main> python mtk r boot boot.img MTK Flash/Exploit Client V1.6.2 (c) B.Kerler 2018-2023 Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files\mtkclient-main\mtk", line 815, in <module> mtk = Main(args).run(parser) File "C:\Program Files\mtkclient-main\mtkclient\Library\mtk_main.py", line 147, in __init__ os.mkdir("logs") PermissionError: [WinError 5] Access is denied: 'logs'
מה זה אומר הוא בכלל מחפש את המכשיר
-
@אליר325000
אתה מתכוון לרווח הזה המסומן או לרווח אחר
זה מובנה -
@מיכאלוש לפני פקודה ששואבת או צורבת מחיצות קודם נבדוק האם זה בכלל נקלט היטב בתוכנה, תכתוב בשורת הפקודה את הפקודה הזו:
python mtk printgpt
ואז תכבה את המכשיר, (אם הוא כבוי כבר אז....) ותחבר למחשב, ברגע שהתוכנה תזהה אותו (בתקווה שהתקנת דרייבר מתאים...) יוצג לך כל מה שהתוכנה קראה מהמכשיר... תעלה צילומסך של זה.
-
@אליר325000 המלצתי אליך לפני כל פקודה,