Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@שלמה-ו כן...
@klopkk מוזר
@haim פה יש גם קישור ליוטיוב רק שהוא לא מדבר על צריבה אלא על שיטה אחרת (תעדכן אם פתוח לך)
יש לי נטפרי אני לא יכול להכנס ליוטיוב את תעלה את הסרטון זה יהיה מצוין תודה בכל אופן..
@haim https://send.magicode.me/send-file/file/e4f341cce9d6d0dac48537b8223b214eb294ec67/view
תודה רבה אני אבדוק!!!
@haim להבא תדע שעדיף ללחוץ על תגובה בצד שמאל כי ככה זה נותן התראה שהגבת (אל תשכח לעדכן אם עזר)
@klopkk קודם כל תודה אבל יש שם קטע של כניסה ליוטיוב וצריך ללחוץ שלא לקבל עדכון ואצלי לא מופיע האופציה של לא לקבל עדכון וכשאני לוחץ על קבלת העידכון אני צריך להקיש את האימייל שאני לא יודע . אם תדע מה אפשר לעשות עם זה תכתוב לי . תודה רבה רבה.
@שלום-כהן יש מצב שתעלה לי את הרום והמדריך אם אודה לך מאוד..
@haim תנסה לשנות את התאריך של הטאבלט לישן יותר(לפחות שנה) אולי זה לא יבקש ממך עדכון
ניסיתי שוב והצלחתי נפתח תודה רבה רבה
@haim את מה ניסית (איזה שיטה) ןלהבא תלחץ על תיוג בצד שמאל זה נותן התראה שהגבת
@klopkk עבדתי לפי הסרטון שהבאת לי בהתחלה כשלא היה לי אופציה לדחות את העדכון אז עשיתי פקטורי ריסט וזה כנראה גרם לא לבקש עדכון חשוב ממש תודה רבה רבה