מחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.
-
@קינג-קומפיוטר כתב במחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.:
יש רכבים (סקודה לדוגמא וכנ"ל רוב רכבי הקבוצה) שהמצת ממשיך לעבוד גם כשהרכב כבוי
והמערכת מולטימדיה גם מקבלת מתח רק שהיא מקבלת פקודה להיכבות
אז יכול להיות שאפשר לחסוך את החלק הזה, ולחבר את המצלמה ישירות למצת או למולטימדיה (רק שצריך להוריד את המתח מ12V ל5V)אכן, בסקודה זה בד"כ כך, על שאר רכבי הקונצרן לא ראיתי (בדקתי רק בפולקסוואגן, בכל זאת תקציב וכו'...).
אך המצבר מטבעו מוגבל, ולשם כך יש במצלמות 'מצב חניה' שעובד בד"כ בפריים לשניה או מעט יותר, מה שמשפיע על הסוללה ונפח הזכרון.
מצב החניה מופעל בד"כ ע"י זיהוי הכיבוי של הרכב בניתוק ההזנה לצרכנים ומעבר להזנה חלופית - קבועה.
בד"כ יש גם זיהוי טלטלות שמפעיל צילום מלא (עם אודיו) בשעת הצורך...
לגבי מולטימדיה - בכל הרכבים שבדקתי - היא לא באמת נכבית, משהו כמו מצב שינה (אך במערכות שראיתי לא היה זרם ליציאות שלה בכיבוי)... -
@dfhzrhree כתב במחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.:
לגבי מולטימדיה - בכל הרכבים שבדקתי - היא לא באמת נכבית, משהו כמו מצב שינה (אך במערכות שראיתי לא היה זרם ליציאות שלה בכיבוי)...
נכון מאוד, יש למערכות מולטימדיה חוט מיוחד שתפקידו לקבל פקודה לכבות את המערכת כשהרכב כבה
-
@קינג-קומפיוטר כתב במחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.:
@dfhzrhree כתב במחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.:
לגבי מולטימדיה - בכל הרכבים שבדקתי - היא לא באמת נכבית, משהו כמו מצב שינה (אך במערכות שראיתי לא היה זרם ליציאות שלה בכיבוי)...
נכון מאוד, יש למערכות מולטימדיה חוט מיוחד שתפקידו לקבל פקודה לכבות את המערכת כשהרכב כבה
ACC בלע"ז...
-
@מיישה כתב במחפש המלצה מניסיון על מצלמת דרך קדמית ואחורית מעולה עד 150 ש"ח.:
זה בדיוק מה שעושים, ויש מצלמות שמגיעות עם מתאם מראש שאותו מחברים ל12V או לACC.
לא הבנתי ACC זה רכיב עם מתח נמוך יותר או בקרה שמכבה את המולטימדיה?
-
@קינג-קומפיוטר
יש הזנה כפולה (להבנתי) במולטימדיה, אחד קבוע ואחד פועל רק במצב 'צרכנים'/ACC.
בכל מקרה יש רק 12/24 וולט. -
-
@מיישה הזמנתי את המצלמה ddpai z40 בחרתי במצלמה + GPS וצילום בחניה
יצא לי 310 ש"ח עם כמה קופונים שמצאתי ברשת
אם תזמין את המצלמה בלי GPS ובלי צילום בחניה יצא לך 224 ש"ח עם הקופון JUNE6OTT
וזה מצלמה מאוד מומלצת תקח בחשבון גם את המחיר של הכרטיס זיכרון שעדיף לקנות בארץראיתי אותה שם, אבל השאלה איך היא?
תעדכן כשיגיע לך. -
יש מדריך מפורט ומושלם של @dfhzrhree
איך להפוך כל מצלמה לצילום 24 שעות...
https://mitmachim.top/post/633269 -
@מיישה אם יש לך סבלנות אתה יכול לקרוא כאן יש עליה המון המלצות
מבחינת איכות היא ברזולוציה מאוד גבוהה
התייעצתי גם עם מתקין מצלמות הוא אמר לי שהדגם הזה מאוד מומלץ
(הוא גם אמר לי לא לקנות בעליאקספרס כי הכל שם זיופים אבל בסדר הוא צריך פרנסה ואני לא הולך לשלם על המצלמה הזו 1100 ש"ח ואני לא חושש לקנות בעלי מהחנות הרשמית של ddpai)
https://carsforum.co.il/topic/683147-שרשור-מרוכז-המלצות-מצלמות-דרך-dvr/page/1083/ -
(הוא גם אמר לי לקנות בעליאקספרס כי הכל שם זיופים
*לא לקנות