מחשב מרצד בהפעלת וורד
-
לאחרונה כשאני פותח את תוכנת וורד המחשב מרצד לי עד להשחרת המחשב כולו, וגם שאר התוכנות מרצדות עד לכיבויו של המחשב והפעלתו מחדש מבלי להפעיל את הורד, כבר ניסתי להתקין וורד מחדש וכבר גם איפסתי את המחשב, ועדיין... אשמח מאוד לעזרה.
-
@מפולת-שלגים
מקווה שהמחשב שלך לא היה במפולת שלגיםאיזה מחשב יש לך?
מה המפרט?
וממתי זה קרה? , היה זמן שזה עבד בלי בעיות? -
@משה-מזרחי אסוס דגם מX515J והוא עבד לי בסדר כשנה וחצי בס"ה, הוא התחיל לעשות בעיות לפני כ4 חודשים עם עליות וירידות לפני כחודשיים איפסתי אותו ואז הוא עבד טוב חודשיים בערך עד אתמול שאז הוא התחיל שוב לחרוק.
ולמקרה ששאלתם, לא הוא לא היה במפולת שלגים... -
@מפולת-שלגים
רוצה שאני יבדוק בחיבור מרחוק?
אם כן שלח פרטים של טים ויאר למייל שבפרופיל -
@משה-מזרחי תודה על הרצון, אך המחשב כבר עבר "שליטה מרחוק ע"י טכנאים, ואני חושש לאשר גישה לאנשים שאיני מכיר (כבדהו וחשדהו).
אשמח לעצות במסגרת האפשרות שקיימת ללא השתלטות.
בכל אופן תודה רבה ומן השמים תבורכו בכל הברכות -
@מפולת-שלגים כתב במחשב מרצד בהפעלת וורד:
@משה-מזרחי תודה על הרצון, אך המחשב כבר עבר "שליטה מרחוק ע"י טכנאים, ואני חושש לאשר גישה לאנשים שאיני מכיר (כבדהו וחשדהו).
אשמח לעצות במסגרת האפשרות שקיימת ללא השתלטות.
בכל אופן תודה רבה ומן השמים תבורכו בכל הברכותמבין את חששך אך לא תמיד ניתן להסביר בפורום
בכ"א תוכל לסמוך על ידידנו @משה-מזרחי שידיו רב לו ובאמונה
(קבל טיפ בענייני אמון, שים לב לכמות המוניטין {המכונה גם לייקים} שיש למשתמש נותן העצה כ"כ הרבה בד"כ עצתו אמונה, ובמקרה שלנו יש לר' משה מוניטין גבוה מאוד מס' 15 באתר, לדעתי סמוך עליו) -
@מפולת-שלגים משער שכבר בדקת, הדרייברים מעודכנים?
-
@קינג-קומפיוטר תודה רבה, אך הם מעודנים.
-
@מפולת-שלגים
מקפיץ שוב.
אולי יהיה מי שיוכל לעזור לי.
המחשב כבר שחב אצל טכנאי ללא הועיל ועכשיו מצבו החמיר...
אנא אנא מי שיוכל לעזור לי תבוא עליו ברכה. -
@משה-מזרחי
אולי תוכל עכשיו לתקן לי אותו? -
היתה לי פעם בעיה דומה, תיקנתי אותה על ידי כיבוי האצת גרפיקה או משהו בסגנון [נמצא איפשהו בהגדרות של וורד, לא מוצא את זה כרגע]