להורדה אפליקציית ניווט OsmAnd - ללא צורך באינטרנט כולל מפות אופליין.
-
יש לי נגן אנדראוינד גירסא 5.1 וכל אפליקציית ניווט שניסתי להוריד לא עובד ובכלל לא נפתח?
-
-
@simcha33345 כתב בלהורדה | אפליקציית ניווט OsmAnd - ללא צורך באינטרנט כולל מפות אופליין.:
OsmAnd
למה זה לא עובד לי על הגרסה 5.1 באנדרואיד?
-
-
בבקשה!!!
תבדקו כל אתר לפני שאתם משתפים את הקישור שלו, אם הוא עובד - מצוין! אם הוא לא עובד - לא משתפים! -
אני מתקרב טיפה למפה ואז הוא לא מראה לי רחובות או ערים רק רקע לבן או כחול - בים ושמות של ערים מרכזיות, יש מה לעשות?
-
@פסנתר-שקוף כתב בלהורדה | אפליקציית ניווט OsmAnd - ללא צורך באינטרנט כולל מפות אופליין.:
אני מתקרב טיפה למפה ואז הוא לא מראה לי רחובות או ערים רק רקע לבן או כחול - בים ושמות של ערים מרכזיות, יש מה לעשות?
נסה להוריד (במידה ויש לך אפשרות לחבר לאינטרנט) מחדש את המפות, כדאי להוריד ישראל וגם פלסטין, בעיקר אם אתה מסתובב במקומות כמו מודיעין עילית, ביתר עילית ואולי עוד..
-
@מיכאל123 כתב בלהורדה | אפליקציית ניווט OsmAnd - ללא צורך באינטרנט כולל מפות אופליין.:
אתה פותח אותם במנהל קבצים ע"י OSMAND
לא הבנתי. תוכל לבאר? תודה.
-
הסתדרתי.
תודה לכל מי שנענה ! -
@דורש-טוב לא, זה היה עניין אחר, לא משנה... תודה.
-
@פסנתר-שקוף אמממ, שים לב שלא הגבתי לך אלא ל@מיכאל123
-
@דורש-טוב אוקיי...
-
-
מישהו יכול להוריד את הקבצי מפות של פלסטין?
ולעלות לפה.
בתודה מראש. -
@מתלמד-2 כתב בלהורדה | אפליקציית ניווט OsmAnd - ללא צורך באינטרנט כולל מפות אופליין.:
מישהו יכול להוריד את הקבצי מפות של פלסטין?
ולעלות לפה.
בתודה מראש.זה אמור להיות פה למעלה בשירשור
-
תודה לבורא עולםהשיב לsimcha33345 לפני 7 חודשים נערך לאחרונה על ידי תודה לבורא עולם 6 במרץ 2024, 8:38
פוסט 234 מתוך 271